4
  • tobias88
    #4
    "Szép, szép, de szerintem nincs esélyük a Google ellen. Minden telefonra előre telepítve érkezik a Maps, egy kattintás a Waze letöltése, míg a TomTomnak fizetni kellene. Nem véletlen a magyar NavNGo irányváltása sem az autógyártók felé, manapság már senki nem vesz külön, dedikált navigációs eszközt, semmi értelme."
    -
    A TomTom is ugyan úgy gyárt integrált navigációt, mint mi (NNG). Amit pedzeget az pedig teljesen igaz, az inkrementális térkép frissítés nélkül nehéz lesz meglenni a jövőben, de erre a pontos terv nálunk is még csak készülőben van.

    Nagyon nehéz ugyanis ezt megcsinálni, hiszen például az előfeldolgozott úthálózat technikák (igo-nál ugye hnr) nincsenek erre felkészítve, de a voice recognition sem.
  • MerlinW
    #3
    De hát...

    "Számunkra ugyanakkor a Google nem vetélytárs és nem is tekintünk rá közvetlen konkurensként azokon a területeken, ahol jelen vagyunk".

    Tehát nem is kell esély a Google ellen, mert nincsenek ellene.
  • Whysper
    #2
    A 2 magos Androidom óta. a Google-mapet használom GPS-k. Mostani meg már lazán viszi. Naponta 250km- tmegyek fixen és mindig balesetné már jelzi is frisen a szakaszt a távolságot az időt magától . Szóval
  • Cat #1
    Szép, szép, de szerintem nincs esélyük a Google ellen. Minden telefonra előre telepítve érkezik a Maps, egy kattintás a Waze letöltése, míg a TomTomnak fizetni kellene. Nem véletlen a magyar NavNGo irányváltása sem az autógyártók felé, manapság már senki nem vesz külön, dedikált navigációs eszközt, semmi értelme.