Wonder Woman-mozifilm: itt vannak az első videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"DC es Marvel kepregenyekben is, minden szuperhos tipikus feher amerikainak tunik"
Nem igaz. Hulk pl. zöld spanyol.
Nem igaz. Hulk pl. zöld spanyol.
"DC es Marvel kepregenyekben is, minden szuperhos tipikus feher amerikainak tunik"
Nekem meg az tűnt fel, hogy minden férfi szuperhős szénné van gyúrva (még a nyápic pókember is), miközben az összes szupererjű nőn csak a csöcs lett túlhangsúlyozva, különben pálcikaemberek (she-hulk talán az egyetlen kivétel). Logikus?
"figyelmen kivul hagyva, az eredettortenet szerinti szarmazasat...."
Ja, mert tudjuk, hogy az idegen bolygóról származóknak milyennek kéne lennie? És a sugárzástól, meteortól, mérgező hulladéktől, rovarcsípéstől stb. átvaltozott eredettel mi a helyzet? Ilyesmi csak fehéremberrel esik meg, nem? :-D
Nekem meg az tűnt fel, hogy minden férfi szuperhős szénné van gyúrva (még a nyápic pókember is), miközben az összes szupererjű nőn csak a csöcs lett túlhangsúlyozva, különben pálcikaemberek (she-hulk talán az egyetlen kivétel). Logikus?
"figyelmen kivul hagyva, az eredettortenet szerinti szarmazasat...."
Ja, mert tudjuk, hogy az idegen bolygóról származóknak milyennek kéne lennie? És a sugárzástól, meteortól, mérgező hulladéktől, rovarcsípéstől stb. átvaltozott eredettel mi a helyzet? Ilyesmi csak fehéremberrel esik meg, nem? :-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ha azt nezzuk, hogy elvileg a Csodanot (illetve az egesz nepet) a gorog amazonokrol mintazta a kitalaloja, illetve az egesz tortenetet athatja a gorok mitologia, akkor azt kell mondanom, hogy Gal Gadot (bar izraeli) sokkal inkabb tunik gorognek, mint az eddigi csodanok (akar a kepregenyesek is)
Amugy is, nekem kisse zavaro volt, hogy a DC es Marvel kepregenyekben is, minden szuperhos tipikus feher amerikainak tunik, apszolut figyelmen kivul hagyva, az eredettortenet szerinti szarmazasat....
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2016.01.20. 23:14:26
Amugy is, nekem kisse zavaro volt, hogy a DC es Marvel kepregenyekben is, minden szuperhos tipikus feher amerikainak tunik, apszolut figyelmen kivul hagyva, az eredettortenet szerinti szarmazasat....
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2016.01.20. 23:14:26
Az nem kifejezés... Ha jól emlékszem WW görög isteneket is össze tudott verni, mint egy női Kratos. Gadot kisasszonynak bájos arca van az tény, de nincs előttem a kép, hogy akár egy befőttes üveget ki tudna nyitni segítség nélkül.
Igen, ezzel együtt egyáltalán nem illik rá WW szerepe...
Gal Gadot színésznő izraeli.
angelus1991ster.blogspot.hu
Ja, csak kár, hogy WW nem izraeli. Emellett kék szemű. És persze egyéb testi adottságai is kiemelkedőek... A ruhájáról nem is szólva. Szóval ez maximum egy gyenge Xena 2.0 lehet, nem WW...
Szépek az izraeli lányok.
angelus1991ster.blogspot.hu