Sírhat a Marvel: itt a Suicide Squad első, hivatalos előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadshot - normalis. profi bergyilkos
Harley Quinn - "normalis", Joker elso szamu rajongoja
Joker - "normalis" es nem tagja a squadnak
Batman - lasd Joker
Captain Boomerang - normalis (bar a kepregenyben lesznek szuperkepessegei)
Enchantress - kakukktojas..o magiahasznalo, nem normalis 😄
Rick Flag - normalis
Amanda Waller - normalis, a squad vezetoje
Killer Croc - kakukktojas..nem normalis
Tattooed Man - kakukktojas, nem normalis
Slipknot - normalis, profi bergyilkos
El Diablo - kakukktojas. pirokinetikus, nem normalis
A cikk cime is egy hatalmas trollkodás, ahogy azt már mások is irták.
Mellesleg valamit félreértettél, mert senki nem beszélt itt képregényről, filmekről volt szó végig, és a Marvel/DC filmes univerzumairól. Amint már irtam soha nem olvastam egy Marvel képregényt sem (Batmanből olvastam 1-2 számot nagyon rég).
Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2016.01.22. 12:38:27
Vagy engedjem el inkább?
tovább kérlek ne is olvasd amit írok, nem akarlak felizgatni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
provokáció
😄DDDD
( kicsit komolyan veszed a témát, magasról fosok a képregény filmekre, meg univerzumokra, hányinger már mindegyik.... engem a film érdekel csak önmagában, nem érdekel a maszlag körülöttük )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Innen indult az egész. Hogyha tényleg érdektelen lenne számodra a Marvel univerzum akkor nem irogatnál ilyeneket egy DC hirnél. Ki lehet simán hagyni bármilyen filmet, nem tudom miért gondolja bárki is hogy kötelező megnézni valamit azért mert csinálhak hozzá folytatást. Kicsikét negativ hozzáállás abban reménykedni hogy valami nem lesz folytatva, csak azért mert neked nem jött be, miközben nyilvánvalóan hatalmas rajongótábora van. Kb. olyan mintha azt mondanám, hogy nekem nem szimpatikus ez a Suicide Squad trailer, ezért remélem hogy te sem fogod tudni megnézni a filmet.
Azzal semmi gond nincs hogy nem tetszett neked a legutolsó Avengers, vagy XY Marvel film, de tartsuk tiszteletben mások igényeit is. Ha a ... utáni rész hiányzott volna a kommentedből akkor senkinek semmi baja nem lett volna vele, de igy provokációnak hat (ami már kezd eltávolodni a véleménynyilvánitás civilizált formájától).
Mégis milyen fingomnak kéne lenni ahhoz hogy elmondhassam, a film egy átlagos látványorgia, gagyi történettel, párbeszédekkel, vágásokkal... egyszóval egy futószalagon letolt valami.
Igazán szégyellem magam, hogy nem tudok élvezni egy ilyen remekművet, pláne látni az összefüggést köztük... 😞
Semmilyen ellentét nincs, ugyanis egyik képregény világ se érdekel, sőt Supermant egyenesen gyűlölöm, legszarabb karakter EVER. Én nem beszéltem itt filmesuniverzumokról, meg Marvel gyűlölő sem vagyok, csak annyit írtam, hogy szerintem gyenge volt az Avengers legutobbi része..nem tudom miről beszélsz..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyébként ha hiszed ha nem én is azért ülök be a moziba hogy kikapcsolódjam, csak ez középszerű filmekkel elég nehéz.
nkmedve: +1
"szóval ne akard már megmondani mit lehet megmondani és mit nem"
Nyugodtan megmondhatsz bármit, nekem viszont az a véleményem hogy nem kéne feltétlenük nyilatkozni valamiről amiről fingja sincs az embernek. Gondolom te is megengeded, hogy leirjam az ilyen irányú véleményemet 😄 Én sem trollkodom szét pl. musical-ek topikját, hogy nem kéne ilyen hülyeségeket gyártani mert milyen gagyi már hogy énekelnek egy filmben (csak egy példa). 😊
"te meg gondolom valami bennfentes vagy mi?"
Nem kell bennfentesnek lenni, csak megérteni néhány nagyon alapvető összefüggést a filmek között (kb. 12 éves korhatár fölött mindenkinek kéne sikerüljön). Mondom ezt úgy, hogy én sem olvastam soha Marvel képregényeket, csak a filmeket néztem és olvastam néhány hirt amit az arcomba nyomtak.
Egy másik dolog amit nem értek az a nagy DC-Marvel ellentét, ami a hozzászólásaidból elég erősen kiütközött. (ie. a Marvel utálat egy DCs hir alatt) Miért nem lehet mindkét univerzumot élvezni, vagy legalább békénhagyni másokat akinek inkább a másik oldal a szimpatikusabb? Ovodában szokás ilyen dolgokon vitatkozni. Én pl. nagyon várom úgy a Batman v Supermant, mint a cikk témáját képező Suicide Squad-ot is, és tetszett ez a trailer is. + Számtalanszor láttam már az összes DC filmet, pont úgy mint a Marveleseket.
Senki nem döntött el semmit, legfőképpen én nem, csupán a véleményem fogalmaztam meg a filmmel kapcsolatban, szóval ne akard már megmondani mit lehet megmondani és mit nem, köszönöm 😊
"kívülálló", haha, te meg gondolom valami bennfentes vagy mi? 😄DD
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.21. 11:40:41
Semmi gond nincs azzal ha nem vagy teljesen képben, nem is kötelező megnézni az újabb filmeket, csak ha lehet, mint kivülálló ne akard te eldönteni hogy másoknak mi a jó, és mit kéne vagy nem kéne folytatni. 😊
Szerintem az Avengers-ből is elég volt már ennyi, vagy szerinted még izgalmas lesz a következő rész, ahol majd egy másik nagy város vernek szarrá? ...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.20. 22:50:42
Joker szerintem a legbénább a trailer alapján. Annyira mű és gagyi, hogy az már fáj. Bizakodó voltam, de most, hogy többet mutattak el is vették a kedvem az egésztől.
Joker szerintem jó lesz, de ez Margot Robbie mozija lesz ahogy elnézem 😊
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Joker? Elbaszva...
Deadshot? Elbaszva...
Harley? Jöhetne... 😄
Történet? Fogalmunk sincs...
Látvány? Önmagában elég kevés...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Becsukhatja a Marvel a boltot? A DC még csak most kezd magára találni és Batmanen illetve Supermanon kívül más sikert nem nagyon tudott lepakolni a filmes asztalra.
For the greater good