31
  • vato loco
    #31
    És ezeket most ismerni káne?
  • cateran
    #30
    Hat a Suicide Squad nagy tobbsegenek pont nincsenek szuperkepessegei ...(emberfelettinek mi szamit? A Game of Thronesban szereplo "Hegy" aka Hafþór Júlíus Björnsson februarban kiemelt es 5 lepest ment 1 32 lab ( 9,7 meter) hosszu, 1433 font (650kg) sulyu faronkkel...ez meg a normalisba tartozik?)

    Deadshot - normalis. profi bergyilkos
    Harley Quinn - "normalis", Joker elso szamu rajongoja
    Joker - "normalis" es nem tagja a squadnak
    Batman - lasd Joker
    Captain Boomerang - normalis (bar a kepregenyben lesznek szuperkepessegei)
    Enchantress - kakukktojas..o magiahasznalo, nem normalis :D
    Rick Flag - normalis
    Amanda Waller - normalis, a squad vezetoje
    Killer Croc - kakukktojas..nem normalis
    Tattooed Man - kakukktojas, nem normalis
    Slipknot - normalis, profi bergyilkos
    El Diablo - kakukktojas. pirokinetikus, nem normalis
  • nkmedve
    #29
    Provokáció = flém = trollkodás, értsd ahogy akarod :D
    A cikk cime is egy hatalmas trollkodás, ahogy azt már mások is irták.

    Mellesleg valamit félreértettél, mert senki nem beszélt itt képregényről, filmekről volt szó végig, és a Marvel/DC filmes univerzumairól. Amint már irtam soha nem olvastam egy Marvel képregényt sem (Batmanből olvastam 1-2 számot nagyon rég).
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2016.01.22. 12:38:27
  • Mentol
    #28
    Persze, de itt emberfeletti képességekkel rendelkező izékről beszélünk.
    Vagy engedjem el inkább?
  • Szefmester
    #27
    Piszkos 12, Becstelen Brigantik... Ezek megvannak?
  • Mentol
    #26
    Hááát, én nem olvasom a képregényeket, de az alapkoncepció nagyon egészségtelennek hat: csupa negatív karaktert összefogni, és bevetni az "állam" nevében - eleve elvetélt ötlet.
  • Tikal #25
    Hallod, igazad van, DC imádó vagyok, rühellem a Marvelt, az összes DC képregény meg van és a kedvenc filmem a Superman bármelyik.
    tovább kérlek ne is olvasd amit írok, nem akarlak felizgatni.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    :DDDDD

    provokáció

    :DDDDD


    ( kicsit komolyan veszed a témát, magasról fosok a képregény filmekre, meg univerzumokra, hányinger már mindegyik.... engem a film érdekel csak önmagában, nem érdekel a maszlag körülöttük )
  • nkmedve
    #24
    "Szerintem az idén ez messze jobb mint akármelyik Marvel film lesz, de még az Avengers-nél is érdekesebb nekem...abból is remélem már nem lesz több, mert rohadt unalmas más."

    Innen indult az egész. Hogyha tényleg érdektelen lenne számodra a Marvel univerzum akkor nem irogatnál ilyeneket egy DC hirnél. Ki lehet simán hagyni bármilyen filmet, nem tudom miért gondolja bárki is hogy kötelező megnézni valamit azért mert csinálhak hozzá folytatást. Kicsikét negativ hozzáállás abban reménykedni hogy valami nem lesz folytatva, csak azért mert neked nem jött be, miközben nyilvánvalóan hatalmas rajongótábora van. Kb. olyan mintha azt mondanám, hogy nekem nem szimpatikus ez a Suicide Squad trailer, ezért remélem hogy te sem fogod tudni megnézni a filmet.
    Azzal semmi gond nincs hogy nem tetszett neked a legutolsó Avengers, vagy XY Marvel film, de tartsuk tiszteletben mások igényeit is. Ha a ... utáni rész hiányzott volna a kommentedből akkor senkinek semmi baja nem lett volna vele, de igy provokációnak hat (ami már kezd eltávolodni a véleménynyilvánitás civilizált formájától).
  • Tikal #23
    Szerinted semmi gond nem volt vele, szerintem meg igen.

    Mégis milyen fingomnak kéne lenni ahhoz hogy elmondhassam, a film egy átlagos látványorgia, gagyi történettel, párbeszédekkel, vágásokkal... egyszóval egy futószalagon letolt valami.

    Igazán szégyellem magam, hogy nem tudok élvezni egy ilyen remekművet, pláne látni az összefüggést köztük... :(

    Semmilyen ellentét nincs, ugyanis egyik képregény világ se érdekel, sőt Supermant egyenesen gyűlölöm, legszarabb karakter EVER. Én nem beszéltem itt filmesuniverzumokról, meg Marvel gyűlölő sem vagyok, csak annyit írtam, hogy szerintem gyenge volt az Avengers legutobbi része..nem tudom miről beszélsz..
  • Tikal #22
    csak azért mert van egy véleményem a filmminőségéről, szerinted nem tudom hogyan működik a filmgyár? Te kis naiv...

    egyébként ha hiszed ha nem én is azért ülök be a moziba hogy kikapcsolódjam, csak ez középszerű filmekkel elég nehéz.
  • tomboy013
    #21
    Mert nyílván a folytatások nem arról szólnak főképp, hogy meglovagoljanak egy jól sikerült filmet anyagilag... Ennyire ne legyél már naív, hogy azt hidd csak akkor lehet kiadni folytatásokat ha legalább olyan jók mint az eredeti. Üzlet, semmi egyéb. Márpedig az Avanger-ben óriási üzlet van ergo folytatni fogják. És nem azért néztem meg moziban mert annyira izgalmas, hanem mert kikapcsol és szórakoztat. Nekem mint nézőnek ez a fontos, néha el kell rugaszkodni egy kicsit a valóságtól. Ennyi.

    nkmedve: +1
  • nkmedve
    #20
    Semmi gond nem volt a második Avengers-el, csak egyszerűen egy átmenet volt az első és a 3-4. rész között, ezért nem vállaltak benne sok kockázatot csak felhasználták a már működő receptet, ami nagyjából be is jött.

    "szóval ne akard már megmondani mit lehet megmondani és mit nem"

    Nyugodtan megmondhatsz bármit, nekem viszont az a véleményem hogy nem kéne feltétlenük nyilatkozni valamiről amiről fingja sincs az embernek. Gondolom te is megengeded, hogy leirjam az ilyen irányú véleményemet :D Én sem trollkodom szét pl. musical-ek topikját, hogy nem kéne ilyen hülyeségeket gyártani mert milyen gagyi már hogy énekelnek egy filmben (csak egy példa). :)

    "te meg gondolom valami bennfentes vagy mi?"

    Nem kell bennfentesnek lenni, csak megérteni néhány nagyon alapvető összefüggést a filmek között (kb. 12 éves korhatár fölött mindenkinek kéne sikerüljön). Mondom ezt úgy, hogy én sem olvastam soha Marvel képregényeket, csak a filmeket néztem és olvastam néhány hirt amit az arcomba nyomtak.

    Egy másik dolog amit nem értek az a nagy DC-Marvel ellentét, ami a hozzászólásaidból elég erősen kiütközött. (ie. a Marvel utálat egy DCs hir alatt) Miért nem lehet mindkét univerzumot élvezni, vagy legalább békénhagyni másokat akinek inkább a másik oldal a szimpatikusabb? Ovodában szokás ilyen dolgokon vitatkozni. Én pl. nagyon várom úgy a Batman v Supermant, mint a cikk témáját képező Suicide Squad-ot is, és tetszett ez a trailer is. + Számtalanszor láttam már az összes DC filmet, pont úgy mint a Marveleseket.
  • Tikal #19
    A második Avengers béna volt, kínosan feszengtem a moziban... tojok a hírekre, meg a képregényekre, meg az univerzumra, én filmeket nézek.
    Senki nem döntött el semmit, legfőképpen én nem, csupán a véleményem fogalmaztam meg a filmmel kapcsolatban, szóval ne akard már megmondani mit lehet megmondani és mit nem, köszönöm :)

    "kívülálló", haha, te meg gondolom valami bennfentes vagy mi? :DDD
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.21. 11:40:41
  • nkmedve
    #18
    Ahogy látom annyira nagyon nem értesz a Marvel univerzumhoz, és a hirekkel sem vagy nagyon képben. Pontosan két Avengers film jön, és jóformán az eddigi összes Marvel film ezeket épitete fel. Szóval a 3-4. rész amolyan konklúzió lesz, és nagyon is fontos az univerzum szempontjából (ahogy a következő Cap. America is).
    Semmi gond nincs azzal ha nem vagy teljesen képben, nem is kötelező megnézni az újabb filmeket, csak ha lehet, mint kivülálló ne akard te eldönteni hogy másoknak mi a jó, és mit kéne vagy nem kéne folytatni. :)
  • Tikal #17
    Azért mint amiért remélem hogy nem lesz töb Die Hard se, meg Terminator, meg JP és stb.... mert a folytatások csak szégyen az eredetileg egész jó filmre, filmekre és ezek az ostobák csak gyártják a fost tekintet nélkül az elődökre.

    Szerintem az Avengers-ből is elég volt már ennyi, vagy szerinted még izgalmas lesz a következő rész, ahol majd egy másik nagy város vernek szarrá? ...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.01.20. 22:50:42
  • tomboy013
    #16
    Sosem értettem az ilyen felfogást. Miért reméled, hogy nem lesz több Avengers? Netán kötelező megnézni? .....
    Joker szerintem a legbénább a trailer alapján. Annyira mű és gagyi, hogy az már fáj. Bizakodó voltam, de most, hogy többet mutattak el is vették a kedvem az egésztől.
  • Tikal #15
    Szerintem az idén ez messze jobb mint akármelyik Marvel film lesz, de még az Avengers-nél is érdekesebb nekem...abból is remélem már nem lesz több, mert rohadt unalmas más.

    Joker szerintem jó lesz, de ez Margot Robbie mozija lesz ahogy elnézem :)
  • ialmassy
    #14
    Sírhat az Sg hogy ilyen cikkírójuk van.... ennyi hülyeségt leírni már egy címszóban is...még hogy bezárhatja a boltot a Marvel....:D :D milyen fogyatékos ír ilyet?! nem ártana tájékozódni hogy holt tart filmek terén a Marvel meg a DC...
  • Szefmester
    #13
    Igazából a képregény, és az animációs film jó móka volt. Ez egy amolyan DC-s feláldozhatóak, vagy nem is tudom. Rosszfiúk akikért nem kár ha meghalnak a küldetés közben, és túl mocskos dolog a kormány számára.
  • Ender Wiggin #12
    Tök jó, hogy filmet kap egy rakás szerncsétlen, szánalmas karakter, akiket Batman egy éjszaka alatt összecsomagol még náthásan is...(Killer Croc, csakúgy, mint Bane méternyolcvanas törpe... ehhez is gratulálok).
  • Jaffa 2843
    #11
    Bírom, hogy a cikkekhez még a nevét sem adja az író. Nem elég, hogy balfasz, még gyáva is.
  • Szefmester
    #10
    Örömében biztos sírhat... :D

    Joker? Elbaszva...
    Deadshot? Elbaszva...
    Harley? Jöhetne... :D
    Történet? Fogalmunk sincs...
    Látvány? Önmagában elég kevés...
  • molnibalage83
    #9
    A trailer alapján felejthetőnek tűnik.
  • Paddy
    #8
    "kockáknak szóló rendezvény". Csak óvatosan jegyzem meg, hogy a legutóbbi LoL világbajnokságot 360 millióan követték online. Ugyan ezt nem sok rendezvény mondhatja el magáról.

    Becsukhatja a Marvel a boltot? A DC még csak most kezd magára találni és Batmanen illetve Supermanon kívül más sikert nem nagyon tudott lepakolni a filmes asztalra.
  • Zombee
    #7
    A filmes rovat kritikán aluli, ne várj többet!
  • Zombee
    #6
    Ebből semmi sem derül ki.
  • andrejkag
    #5
    És olyan jó lenne ha legalább az sg.hu, ami ugye informatikával és tudománnyal foglalkozik, ne úgy aposztrofálná a ComiCon-t, hogy a "kockáknak szóló rendezvény"!
  • e98ff
    #4
    Aztán a cikknek semmi köze a címhez. Ettől miért sírjon a marvel? A nézőknek választani kell, hogy avengers vagy ez? Vagy miért? Sose fogom már megtudni...
  • tamolnar213
    #3
    Örömében biztosan sírhat.
  • dzsagon
    #2
    Egy jó Queen számmal bármilyen szart el lehet adni.
  • tigeroo
    #1
    miért kell folyton ilyen fasz címeket adni?