18
Vortex: The Gateway
 • sárkánylovag
  #18
  Hát igen egyetértünk.
  Nagyon sok a befejezetlen játék, ez egy megélhetési formává vált egyeseknek hogy addig húzzák ameddig lehet a bétát.
  Forest is nagyon jó Rust is Long Dark is csak másfél éve minden bétában van kis javításokkal döcögnek előre.
  Vortex is jó csak ez is erősen Béta, ez az UFO s szörnyes vonal jobban is tetszene mint a Forest barlangi kezes lábas mutánsai mert az undoritó, csak a Vortex kb még csak ott tart mint ahol másfél éve Forest kezdett, annak sokkal stabilabb a motorja, van hal a tóban, él a tengerpart, működnek a csapdák, ez sztori módban biztos végig vihető de látszik hogy tesztelve sok ember által nem volt, mert nem lennének benne ilyen alap hibák, egy nagyon erős videókártyám van , ennek ellenére ha felállok egy hegycsúcsra szinte minden csak fehér mert nem rajzolja ki a messze levő objektumokat, max beállításon sem, ez a fehér paca elég kiábránditó.
  Sajnálom hogy ennyire bugos remélem lesz hamarosan értelmesen játszható verzió.
 • grebber
  #17
  Azért már két napi játék után látszanak a rendszer hibái.
  1. Gamepaddal reménytelen a vadászat.
  2. Sokszor alig van kaja éhenhalás küszöbén vagyok csak a vízgyümölcsök nagy száma ment meg a kaja alig tölt életerőt.
  3. Nincs alvás funkció éjszaka végig kell szenvedni
  4. kismalac a dzsungelbe szinte elkaphatatlan mert futkározik nem áll meg és eltűnik a bozótban, 3 csapdám van de még semmit nem fogtak soha...
  5. a nyilazás és a házépítés is epic fail szikláról, mert lefele nézésnél elrakja a nyilat így az szinte használhatatlan.
  A macséta meg a kőbunkó szinte semmit nem sebez közelharcban csak az jó stratégia hogy sziklára felugrálva mérgezett dárdázod a gyíkembereket.
  Minden térképen jelzett helyre kellene valami komolyabb mentéspont mert a kis fűmenedéket is szétverik, sziklára fel meg ugye nem lehet építeni mert elsüllyed benne.

  Nem az én véleményem én majd akkor játszom majd ha kész lesz és már bundleba lesz.
 • Ironman2
  #16
  Az a betöltést hivatott javítani.
 • Ironman2
  #15
  Röhögni fogsz,nincs időm játszani,csak mindenbe belepróbálok ami újdonság.Wirágboltit próbáltam egyelőre,ha érdekes akkor megveszem,bár a co-op vagy multi hiányzik,részben pótolja a survival módban lévő haver,akinek védeni kell a bőrét állandóan.Szóval egy ilyen multi survival gém lett belőle,mert nem csak a mi bőrünket kell védeni.Érdekes.A másik meg a story mod ami folyamatosan ontja a történéseket ahogy haladunk a játékon belül.
 • lammaer
  #14
  Az még nagy cimeknél is előfordul....
 • grebber
  #13
  0 day jött patch gondolhatod, hogy mennyire..... De legalább elhagyták a béta előfizetési státuszt...
 • lammaer
  #12
  Jöhet az élménybeszámoló :)

  Ironman, én nemtom honnan van ennyi időd játszani (látom ám hogy minden ilyen játékra van időd, még ha prealfa is), de ha nem adod át az időkibővítő készüléked terveit akkor felnyomlak az összes titkosszolgálatál :D Ezt csak úggy úszhatod meg ha írsz egy faja kis értékelést, hogy a hozzám hasonlóan "csak" napi 4-5 órát játszani tudó embereknek érdemes e belevágni...

  Rögtön kezdhetjük azzal hogy mennyire van kész...
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.03.24. 15:54:54
 • Ironman2
  #11
  Máris megjött a javítás,ami gyorsitja a betöltést:
  Update #17 - v0.1473
  This update includes the following changes:
  loading time improved
  performance improved slightly on some parts of the island
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.03.23. 21:39:15
 • Ironman2
  #10
  Megjelent a játék! Gratulálok a fejlesztőknek!!!
 • Rocco27
  #9
  Jaja, én is szurkolok nekik. Bár igaz kezd elegem lenni az alpha verziókból - majd fejlődik, majd javítjuk, majd jobb leszből -, de próba szerencse, nem egy vagyonba kerül a játék...
  Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.01.13. 12:27:06
 • Ironman2
  #8
  Én kimondottan örülök hogy magyarok vágtak bele ilyenbe,bár ez a fantasy világ beleolvadása a valós környezetbe kicsit fura.A craftolás viszont már most ledöbbentett korai alfa változat lévén.Vágom a nádat,és tényleg lehet látni ahogy kivágom,és eldől.Favágásig nem nagyon jutottam el.,de sok mindent nem is lehet még csinálni benne.
 • grebber
  #7
  N+1-edik Korai hozzáférésű szörvájvőr játék.
  31 vagyok, remélem megélem még hogy be is fejezik őket. Kezd unalmas lenni ez a sok örli fos.
  Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.13. 10:16:49
 • Rocco27
  #6
  Utánanéztem a játéknak, bár még a videókat nem tudtam megnézni, de szimpatikus. Főleg a magyar készítők, akik komoly referenciákkal rendelkeznek ám!
  Most hogy akciós is, gondolkodom a beszerzésén.
  Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.01.13. 10:09:00
 • Ironman2
  #5
 • Ironman2
  #4
  Na én belenéztem,igaz nem éppen original verzióba,ráadásul félig ruszki nyelven is volt,félig meg angol.Ez a játék nagyon ott van,elég jó dolog sülhet ki belőle.Kicsit olyan mint a Rust-The Forest-és fantáziavilág keveréke,démonokkal,sárkányokkal.Nézzétek meg magyar bemutatóját Zsozeatyától: • Ironman2
  #3
  Stormcube Games:

  https://www.facebook.com/stormcubegames

  http://www.stormcube-games.com/

  https://www.youtube.com/channel/UCia-0CH_Q1AFvtLQ5md1mUA
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.12. 03:47:50
 • Ironman2
  #2
  Üdvözöljünk egy hazai készítésű túlélőjátékot,örülök hogy magyar fejlesztők is belevágtak ilyen projektbe.először steam greenlight-en belül indult,majd szavazással bekerült az early acces játékok közé.Egyébként most akciósan megvásárolható,egyelőre csak singleplayer mod létezik,de a bétában már igérik a multiplayert is!

  Steam oldala
 • Ironman2
  #1
  A játékról
  A Vortex: The Gateway egy szabadon bejárható világú, túlélő horror játék.

  Egy misztikus dimenzióörvényen keresztül egy idegen bolygón találod magad. Fedezd fel, alkalmazkodj, építs és harcolj a túlélésért. Szembe kell nézned a bolygó veszélyeivel a különböző napszakokban, változó hőmérséklet alatt, küzdve az éhséggel és szomjúsággal. Felfedezheted a lélegzetelállító és veszélyes helyeket, ahol mindig is zsákmány leszel a helyi élővilág szemében.

  Ha életben akarsz maradni légy résen, lopakodj, építkezz és harcolj. Ezalatt az élet a Földön drámaian változik. Hogy hogyan? Néhány információ-morzsából erre is fény derülhet a kalandod során. Készülj fel a legrosszabbra!

  A játék Unity 5 motor alatt készült.  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.01.12. 03:18:28