142
-
seu #21 Akkor még szar konzolportokat sem kapnánk... Ez viszont leginkább nekünk pc-seknek kellemetlen, a fejlesztőknek kevésbé. -
#20 Semmi gond, majd mégjobban elvágják maguk alatt a fát és még kevesebb bevételük lesz a PC-s játékokból, ha kicsinálják a PC-s játékipart. -
seu #19 Semmi gond, de akkor hozzák vissza a demo korszakot és/vagy legyen pénzvisszatérítés ahogyan az appoknál is. Én személy szerint lewarezolom ami nagyon érdekel és ha valóban nagyon bejön, akkor megveszem később leárazásnál. -
#18 atyaég, hogy te mekkora fogalmatlan ember vagy :D
mi köze egy csucshekker által komolynak ítélt játék-drm-nek a windows törhetőségéhez? (pláne, hogy az ms-nek mostmég abszolut érdeke, hogy BÁRHOGYAN is, de terjedjen a win10, ergo "tuti" nehéz feltörni....)
az optimizmusod pedig irigylem, mit neked tények, "tuti feltörik" :DDD
az optimizmus egyébként az élet sok területén előny, itt csak hülyét csinálsz vele magadból :D -
#17 pc warez hír topikjában egy kezdetleges ps4-hack hír beidézése mennyire releváns érv? :DDD -
Szilas75 #16 Szerintem inkább sok kiadó számára lényegesebb, hogy mennyi idő feltörni egy adott játékot, mert nyilván nem mindegy, hogy a kiadás másnapján felkerül-e a netre a warez, vagy csak napok, hetek, hónapok után.
Persze nem a védelem tesz egy játékot sikeressé, elég csak a Witcher-re gondolni, -
Meridian #15 Egyébként a Denuvo is csak egy program, hamar megtalálják a logikai sémáját, és feltörik. Onnan kezdve az összes játék gyorsan törthetővé válik. A Win10 is törhető, és ugyanígy törhető a Linux is, mivel komplex szoftverekről van szó, sok különböző részből áll össze, amelyeket nem ugyanazok a személyek kódoltak, mindenképpen lesznek hibák benne. -
Meridian #14 Az SC2 elég hamar törve volt... előbb játszottam vele törten, mint ahogyan később egyben akciósan megvettem az első két részét...
Amúgy meg a PS4-et egy év alatt feltörték. Nem régi a hír, egy kezdetlegesen működő linuxot is tettek rá - és azzal végig elemezgették milyen hardverkomponensekből van összerakva. -
R0n1n #13 Egyrészt vannak játékok, amikben kevésbbé érdekeltek a csapatok, azért kell sokat várni a törésre, másrészt a denuvo-t folyamatosan fejlesztik, így mindig egy lépéssel előrébb vannak és egyre nehezebb a crakcerek munkája.
A just cause 3-at és a fifa-t a legújabb verzió védi az mgs5-öt az előző védte. Ráadásul a legjobb tudomásom szerint soha nem a denuvo-t törték fel, hanem a mögötte futó drm megoldásokat.
Tudom, itt mindenki szaktekintély, de, ha a scene legnagyobb crackerei azt mondják, hogy szarban vannak, azt valószínűleg el lehet hinni. -
kékherceg #12 Tavaly is sokáig tartott a Fifa-t feltörni, de aztán sikerült. Szerintem csak idő kérdése, két év alatt könnyebb lesz kiismerni a Denuvo-t gondolom
Hozzáteszem, szoktam a játékokért fizetni, de megvárom míg olcsó lesz a Kinguin-en. Addig van, hogy a tört játékkal játszom. Próba gyanánt, meg nincs annyi pénzem rá amúgy se. -
#11 El szerintem nem fognak tűnni csak nem a játékokat törik majd fel hanem a Steam-et vagy ami akkor lesz fogják majd emulálni a gépnek.
Az elhiszi és vígan működik.
Pc-re írásvédelmet nem fogsz behozni.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.01.09. 13:07:55 -
WoodrowWilson #10 Lehet, hogy trágya, de nagyon népszerű, ezért nyilván minél előbb szeretnék feltörni ezek a csapatok. -
Tarathiel2 #9 Vagy inkább csak nincs kedvük az ilyen trágya sorozatokkal mint a fifa szenvedni. Érdekes módon pl. a Metal Gear Solid 5 is denuvos volt és mégis sikerült egy hét alatt. Megy ez csak akarni kell, ha ők kevesek hozzá majd lesz más. -
#8 Ne hogy azt hidd, a denuvo is tud olyan árakat szabni, hogy majd indie fejlesztőknek olcsóbb lesz (az Unreal engine 4 is aa fejlesztőknek drága indinek olcsóbb) -
#7 a ps3-at közel 5 év alatt törték fel, nem 1-2 alatt...
#2 naburus: te valami csodahekker vagy, onnan a magabiztosság, hogy így leoltod az egyik mai csucshekker véleményét?
nem lehet, hogy neki egy icipicit több fingja van a dologról, mint neked? (szerintem te azt se tudod, mi az az assembly :DDD ) -
#6 Stream-elt a Diablo? Starcraft 2? Na ugye... -
#5 a tört AAA játékok tűnhetnek el, az indie fejlesztőknek nem lesz pénze olyan drága DRM védelemre, mint a denuvo -
#4 Fasza. Én meg üzenem a kiadóknak, hogy sorozatokért nem vagyok hajlandó fizetni. Max nem játszom az aktuális évi folytatással.
Ja és annyit fizetek egy AAA kat játékért, amennyivel a nyugatiakhoz képest kevesebbet keresek (kb 5 rongy). A többit beszéljék meg a munkàltatómmal, ne engem baxogassanak onlány reggel, miegymással. Köszcsi! -
#3 Konzolon már megoldották, az előző generációban mindhárom konzol és mindkettő handheld törve volt 1-2 éven belül, a mai konzolok meg valami 3-5 éve kinnt vannak, aztán a 3dsen kívül egyiket se lehet warezolni. -
naburus #2 A single player akkor is törhető lesz. Amíg a memóriában elérhető a játék kódja, addig törhető is. -
gombabácsi #1 ez hülyeség
majd akkor szűnik meg a warez ha stream-elt lesz minden játék