Első tapasztalatok a magyar Netflixről

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elérhető a Chrome-hoz egy bővítmény, mellyel saját feliratokat rakhatsz az egyes netflix részek alá. Sajnos a neve nem ugrik be, de olvastam róla valamelyik portálon. Ez megoldja a problémát. Ha valakit esetleg csak ez tartana vissza.

A tévéért meg mindenki fizet. Ha valaki nem a magyar tévéből folyó szemetet szeretné nézni, de mégis nézne legálisan sorozatot vagy egyebet, annak ez kitűnő alternatíva lehet a jövőben, ha lesz magyar tartalom rajta.
De szerintem felesleges ebbe a magyar valóságra hivatkozva belekötni. Egyrészt ők piacot keresnek, és tesznek az ország helyzetére. Másrészt akinek cigire és tévére van pénze, annak erre is lehet....
Montanosz
aki a kérdéseket oda biggyesztette nem tette bele hogy ha megfizethető lenne akkor előfizetne-e? így elég manipulatív vagy valami lopásból és bűnből meggazdagodott idióta írta a cikket és fel nem foghatja hogy az ország nagy része nyomorog és inkább kakaót venne a gyerekének nem újabb tv csatornát

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

IMYke2.0.0.0
Margit üzeni Pityunak: ne magadból, vagy a Torrent Mátyásokból indulj ki!
Meglepődnél hányan fizetnek inkább elő erre, vesznek eredeti játékokat / szoftvert / filmet még itthon, ebben az aprócska közép-európai országocskában is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mrzed001
Nem is ez a gond.
No de amíg nincs hozzá magyar felírat <#wilting> , addig mégis hogy gondolják ?
Tényleg olyan iszonyat megterhelő lenne nekik felvenni egy embert nyelvenként, aki megcsinálja a lokalizált feliratokat? (Mert angolt csinálnak)
Hisz itt önszorgalomból megteszik ezt emberek.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Baggio73
Most majdnem minden hírportál ettől van elájulva, megjött a Netflix Mo-ra!
Aki rendszeresen néz sorozatokat, az eddig is megtalálta megoldást.
Szerintem nálunk ez halálra van ítélve: fizetős szolgáltatást nyújtani Magyarországon aminek van ingyenes alternatívája, nóóórmális Margit :)

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Tinman
1. szavazó boxból pont a lényeg maradt ki! Így csak egy manipulatív "olyan eredmény jön, ki amilyet akarok".

4. opció ->Előzitek, majd ha olyan szinten, olyan színvonalon, olyan minőségben, valamit akkora kínálattal lesz a pénzemért szolgáltatás, mint amit jelenleg 1-1 torrent oldal tud.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

← ElőzőOldal 2 / 2