12
-
dlb #12 De most komolyan mik azok a mutánsok az első képen??? Minek kell ennyire felpuffasztani őket, A színészeket ismerve pl. Ben Affleck inkább 007 ügynök figura mind ez a felpuffasztót Batman. Ez olyan mind a strandon a fürdőgatyába rakott zokni...
https://i.ytimg.com/vi/YbTPXRt9BbU/maxresdefault.jpg
Elnézést a minden férfi társamtól... -
cateran #11 Komolyan? 1975-os kep, mint "erv" Gadot mellett? Hat ez inkabb kapufa...vagy ongol?:D
Amugy ez mar 1000x ki lett targyalva..Gal Gadot pocsek valasztas volt, minden szempontbol...Mindig felnevetek es a szemem forgatom, akarhanyszor meglatom a fenti kepet...Tenyleg olyan, mint Xena :DD -
Dewri #10 Láttátok már a képregényt? Csodanőnek van MELLE, Gal Gadotnak nincs... A kék szem/fekete haj kombó szintén adott. Lynda Carter ezen a képen klasszikus, ránézésre pont olyan. Gal Gadot egy sovány Xénának megy el maximum... -
kalapos01 #9 Felmerült valahol az ellenkezője? Ezerszer Gal Gadot, mint Lynda Carter, teljesen egyértelmű.
-
Vampy #8 Nem tudom, nekem sokkal jobban bejon Gal Gadot csodanoje, mint az eredeti. O inkabb nez ki gorognek (mondjuk Izraeli asszem) mint a kepregenyes csodano...:) -
Chris05 #7 Szóval te még nem veszekedtél (Esetleg verekedtél) a testvéreddel vagy a legjobb barátoddal (Annak ellenére, hogy nagyon szereted őket és jónak is tartod)? -
Chris05 #6 Perry White is fehér, nem? Ilyenek miatt, mert nem kék vagy kék a szeme voltak már gondok, a mulatós nóta is megénekelte! -
kalapos01 #5 Jézusom. "Jók"? "Gonoszok"? A világ nem fehér és fekete. Megnézed, és megérted. Nyilván itt is valaki ellen fognak harcolni, miután összezördülnek. Az Amerika kapitány 3-ban meg Vasember és Amerika kapitány megy egymás ellen, de megnyugodhatsz, a történet mindent megmagyaráz. -
Dewri #4 Nyilván létezik ilyen képregény Amerikában, ott a képregény hatalmas kultusz és már több évtizedes történeteik vannak minden hősről. Egyébként egész estés rajfilm is van Batman vs Superman témában, ahol szintén egymást zúzzák, Batman szintén páncélban, Luthor nélkül, Batmannak segít a Zöld Íjász is. Jó kis rajzfilm, keress rá.
Én Wonder Woman miatt biztos nem nézem meg moziban, sőt, gondolkodom rajta, hogy egyáltalán megnézzem e, annyira nem tetszik az egész karakter. Túl azon, hogy Gal Gadotnak alapvetően hiányzik egy igen látványos Wonder Woman tulajdonsága (na vajon mi...), a ruhája se stimmel (mert ez inkább Xenás...), de még a szeme se kék. Ennyire nem figyelni egy karakterre azért már durva...
Bár az új Fantasztikus Négyes, vagy akár a Sam Raimi féle hulladék Pókemberek után (meg úgy történetileg kábé az ÖSSZES képregényfilmet elnézve) az már nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ezek ott "hálivúdban" magasról lesz@rják a képregényeket sajnos... -
balat86 #3 Nem értem ezt a filmet. Superman és Batman jók, a gonosz ellen harcolnak. Az hogy egymás ellen vannak, egy hülyeség. -
#2 Igen, szerintem is elég Jokeres lett. :D -
Dewri #1 Hát nem tudom. Lex Luthor izgága karaktere inkább olyan Jokeres fílinget hoz... Csodanő pedig továbbra is nulla, Gal Gadot nem erre a szerepre való...