8
-
Rics87 #8 Nekem teljesen jól működő win 7-ről frissítettem 10-re és meg makkant 2 hónap se kellett neki vissza is raktam a 7-et és megint minden rendben.
Szóval amiért neked jó attól még lehet másnak nem teljesen.
És amúgy meg mind 1 hogy megvásárolt vagy nem nekem is van ismerősöm akinek meg bevált pedig nem vásárolta! -
#7 MI a gond? Gyanítom a te géped közelébe sem járt még W10, amúgy különösebben nem érdekel, hogy elhiszed-e vagy sem.
Ha ráfrissítenek egy szétbarmolt oprendszerre jó hogy instabil lesz. -
ostoros #6 Hát persze. :D -
#5 Te milyen reklámokról beszélsz ember?
Ez a váltás csak a magadfajta warez-Matyiknak probléma.
Én jópár hónapja használom a Win10-et és semmi gondom vele. teszi a dolgát. -
ugh #4 Ingyen lehet valtani a nagy budos otvaros lofaszt azt.
Ha varezed volt bunteted magad otvar bugos frissitesekkel amivel kiserleteznek rajtad.
Ha meg volt megvett opdendszered akkor meg mar fizettel egyszer erte.
Hol az ingyen, te szuperhuman?
Meg majd szepen kapod a celzott reklamokat.
Fizettel meg meg reklamokat is nezhetsz.
Csak ido kerdese. -
ugh #3 Egy ujabb fallout-er, vagy a dishonored 2-er elgondolkodnek, de egy ilyen bugyuta, hugyagyu kis pocsoknek keszult fospisztolyert aki lecsereli az oprendszeret amivel siman elvan az egy retardalt .... -
#2 Mivel ingyen lehet váltani Windows 7-ről és 8-ról, sokan már most megtették. Csak egy kattintás, és frissül. Én mondjuk nem engedem rá az éles rendszeremre, bár elvileg szépen települnie kell frissítésként is, nem csak szűz telepítésként. -
#1 látom szemeim előtt, ahogy emberek MILLIÓI váltanak át windows 10-re e hír hallatán