16
-
M2 #16 Nem kezded érteni és inkább bele se kezdj, mert nem fog menni. -
Sir Cryalot #15 -ez ilyen "önmagunknak örvendős szarkazmus" volt ? Apple vívmány? Jár a készülékhez a bárgyú feelgood mentalitás mint a figurák a happy meal menühöz ? Ahha kezdem érteni miért keresik annyira...
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.01.06. 02:09:06 -
dyra #14 Nem tudom mit értesz ezalatt. Mi az Androidos és a iPhonkat is egyszerűen hozzá tudjuk adni a vállalati rendszerhez. Office 365, Lotus, remote, házirendek. Telefononként kb 5 perc (de csak azért mert közben "szotyizok" az app telepítés a legtöbb idő). A régi BB-ket tavaly vezettük ki.
Utoljára szerkesztette: dyra, 2016.01.05. 21:05:07 -
Macropus Rufus #13 ez könnyen lehet. Én sem jókedvemből csináltam. -
M2 #12 "nem is értem, hogy az emberek mit esznek egy ilyen fostalicskán mint az iphone"
Lehet, hogy az emberek olyan hülyék, hogy nem telepítettek rá azonnal vállalati rendszereket, szigorúan 19 lépésben, papíron számolva. Meg az is előfordulhat, hogy elég volt nekik a gyári ötven csengőhangból választani - vagy nem szaroztak és aprópénzért megvették a nekik tetszőt. Ilyen egy mocskos perverz állat, primitív sznob, buzi bandát! :-) -
Macropus Rufus #11 "nagyon könnyű használni."
ha csak telónak akarod használni akkor igen. De pl. a MobilIron beállítása és a vállalati rendszerrel szinkronizálni már nem olyan 1xü. Ez alsó hangon 19 lépés. Ugyan ez egy BB esetén max. 2db lépés. Telefonnak jó, üzleti telefonnak nem kimondottan jó.
Az Androiddal is az a baj, hogy nem alkamas komoly munkára. Bárki bármit mond, egy olyan rendszer ami üresjárásban is teleszemeteli az eszközt nem alkalmas komoly munkára. Mind az iOS rendszer mind az Android inkább szórakzotató multimédiás rendszer és nem üzleti/vállalati környezetben használható valami. -
Macropus Rufus #10 max. 30 sec lehet egy csengő hang. 2-300Ft/30sec???
Miért csak 30 sec? És miért nem állíthatom be a megvett zenémet csengőhangnak? Elötte meg kell szerkeztenem, hogy csak 30sec legyen. Aztán ACC formátummá kell konvertálnom. Aztán az így kapott m4a file-t át kell neveznem m4r-re (miért nem egyből m4r a konvertálás eredménye?)ui. csak ezt fogadja el csengőhangnak. Ez után már feltőtlhetem. Ez egy kicsit neccen nem? :o
Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2016.01.04. 00:24:19 -
Chris05 #8 Azért nem lehet egyszerűen csengőhangot rátenni, hogy vedd meg az adott zeneszámot 2-300 Ft-ért, nem azért, mert nehéz lenne megoldani... -
ostoros #7 Na a fanboy megszólalt. -
dyra #6 Nagyon jó készülék az iPhone akármelyik szériája is. Stabil, támogatott, nagyon könnyű használni. A nem power user kollégák nálunk egyértelműen jobban tudják használni mint az Androidos gépeket. A BB szintén nagyon jó készülékeket tett le az asztalra nekünk volt kollégánk aki egészen tavaly nyárig kitartott a 9810 Bold mellet. Szenzációs gép még a mai napig. De változnak az idők mostmár csak Android vagy iOS gépet lehet nálunk használni. Reménykedem benne , hogy a BB lefog tenni az asztalra ütős vállalati gépet az olcsóbb szegmensben is. -
syn7h37ic #5 Sok lesz az. Lyukas garast sem ér... túlárazott izzadt marketingszagú fos. -
Macropus Rufus #4 nem is értem, hogy az emberek mit esznek egy ilyen fostalicskán mint az iphone...
Nekem is van. A cég beújított. Sokan kaptunk mostanában 6S-t.
Egy rakás szar. Vállalati rendszer telepítése 19 lépés. (vö: BB 2 lépés)
Még csak csengő hangot sem lehet 1xün beállítani rajta mert neki az mp3 nem okés. A sz@ros itunes-ban kell matatni és minden fajta idióta beállításokat eszközölni.
Mert még ahhoz is hülye a rendszere, hogy egy közönséges mp3-at simán be lehessen állítani csengőnek. A kamerája egy ótvar szar valami, gy.k. mélysége nincs a képeknek. Amennyiben az alakok a kép szélénél helyezkednek el olyanok lesznek mind ha papír bábuk lennének, nulla vastagsággal. Szóval ennél még a legolcsóbb eldobható pár ezer forintos androidot futtató készülék is fényévekkel jobb.
Az eddig használt BB Z10 Q10 Q20 sőt még a Bold is megeszi reggelire ezt a sz@rt.
Kissé mind ha túl lenne hájpolva ez az iphone őrület. Az biztos, hogy nem ér 200k forintot. Max. 25-30-et... talán.
-
M2 #3 "A társaság sokáig nem is kínált vírusirtó szoftvert az iOS operációs rendszerhez"
Mert most már kínál?
A több szinten is brutálisan zárt rendszerük eleve nem kedvez a vírusoknak. -
Sir Cryalot #2 Az én best-of -om :
https://pbs.twimg.com/media/CHNTGXJWsAAQs5x.png
http://www.thetimes.co.uk/tto/multimedia/archive/00338/113484545_iphone_338476b.jpg
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.01.01. 21:39:35 -
ostoros #1 Erre csak ezt tudom ajánlani:
https://www.youtube.com/watch?v=MzmHGQecQco
És utána ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=QxnqkQEW4GU