Emodzsik válthatják ki a jelszavakat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az illetőnek e 16 kép közül kell azt a kettőt megadni, amelyet korábban megadott."
Szóval ha néhányszor frissítem a bejelentkezési oldalt, akkor simán kiszúrom, hogy melyik 2 van benne minden 16-os sorozatban. Jól értem?
Szóval ha néhányszor frissítem a bejelentkezési oldalt, akkor simán kiszúrom, hogy melyik 2 van benne minden 16-os sorozatban. Jól értem?
Ah! Tényleg jó az ujjlenyomat?
És ha feltörik, pár ezer dollárból - mint a drogbárók - csináltatsz egy újat magadnak????
Jelszót azért könnyebb cserélni!
És ha feltörik, pár ezer dollárból - mint a drogbárók - csináltatsz egy újat magadnak????
Jelszót azért könnyebb cserélni!
Ez jónak számít igen. Egy "átlagosan" használt jelszó feltörése kb. 2 perc. Ha valós védelmet nyújtó a jelszó el lehet vele piszmogni még pár percig. Ami egyáltalán jelszónak minősül az pont fordított arányt hoz. Tehát 23 a 690-ből. A lényeg, hogy talán valóban jelszavakat használnának a népek.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Tehat egy 30 szimbolumos abc-bol kivalasztott 4 szimbolumos jelszot hasznaltak. Ez 30^4 lehetoseg. Egy sima kis-nagybetus-szamos abc es 8 karakter eseten ez (26*2+10)^8 azaz 62^8. Sima alfanumerikus jelszavak eseten novelheto a hossz vagy unicode-os karakterek eseten (ekezetes vagy akar kinai) pedig van tobb tizezer szimbolum is. A kinai jeleket sem nehezebb megkulonboztetni mint 1200 emoji-t. Egy 16 vagy tobb latin karakteres, arab szamos jelszo persze egyszerubb...
"690 kísérletből csupán 23-ban sikerült feltörni "
Magyarul: szart sem ér.
Magyarul: szart sem ér.
"690 kísérletből csupán 23-ban sikerült feltörni az így védett rendszert, ezek közül 15 esetben teljesen véletlenül..."
És ez jónak számít? Gondolom gyenge jelszavakhoz képest biztos, de egyébként nem úgy tűnik.
És ez jónak számít? Gondolom gyenge jelszavakhoz képest biztos, de egyébként nem úgy tűnik.
Én nem támogatom az ujjlenyomatot: nincs okostelefonom, se tapi monitorom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én meg az igazán érzékeny cuccoknál a távoli hozzáférés letiltását (fizikailag), meg a személyhez kötött, ember által is ellenőrzött fizikai azonosítót (igazolvány,hwkulcs).
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs