11
-
stremix #11 "Az illetőnek e 16 kép közül kell azt a kettőt megadni, amelyet korábban megadott."
Szóval ha néhányszor frissítem a bejelentkezési oldalt, akkor simán kiszúrom, hogy melyik 2 van benne minden 16-os sorozatban. Jól értem? -
Csaba161 #10 Ah! Tényleg jó az ujjlenyomat?
És ha feltörik, pár ezer dollárból - mint a drogbárók - csináltatsz egy újat magadnak????
Jelszót azért könnyebb cserélni!
-
#9 Úgy tudom elképzelni, hogy a betükhöz és számokhoz hozzájönnének az emojik is. -
#8 Ez jónak számít igen. Egy "átlagosan" használt jelszó feltörése kb. 2 perc. Ha valós védelmet nyújtó a jelszó el lehet vele piszmogni még pár percig. Ami egyáltalán jelszónak minősül az pont fordított arányt hoz. Tehát 23 a 690-ből. A lényeg, hogy talán valóban jelszavakat használnának a népek. -
kvp #7 Tehat egy 30 szimbolumos abc-bol kivalasztott 4 szimbolumos jelszot hasznaltak. Ez 30^4 lehetoseg. Egy sima kis-nagybetus-szamos abc es 8 karakter eseten ez (26*2+10)^8 azaz 62^8. Sima alfanumerikus jelszavak eseten novelheto a hossz vagy unicode-os karakterek eseten (ekezetes vagy akar kinai) pedig van tobb tizezer szimbolum is. A kinai jeleket sem nehezebb megkulonboztetni mint 1200 emoji-t. Egy 16 vagy tobb latin karakteres, arab szamos jelszo persze egyszerubb... -
Akva #6 "690 kísérletből csupán 23-ban sikerült feltörni "
Magyarul: szart sem ér. -
AnnieC #5 "690 kísérletből csupán 23-ban sikerült feltörni az így védett rendszert, ezek közül 15 esetben teljesen véletlenül..."
És ez jónak számít? Gondolom gyenge jelszavakhoz képest biztos, de egyébként nem úgy tűnik. -
#4 Britt kutatók...na eddig olvastam el. -
#3 Én nem támogatom [még] az ujjlenyomatot: nincs okostelefonom, se tapi monitorom. -
#2 Én meg az igazán érzékeny cuccoknál a távoli hozzáférés letiltását (fizikailag), meg a személyhez kötött, ember által is ellenőrzött fizikai azonosítót (igazolvány,hwkulcs). -
#1 Ez jobb az ujjlenyomatnál is? Én inkább azt támogatnám.