7
  • Mat666
    Ez bukás szagú megint ez a nagy bosszú sztori hogy a munkáját végezve egy csávó hibázik és majd ki akarják nyírni ez inkább valami drámában vagy annak rokon műfajaiban lenne a helye.
    Random össze gányolok egy bosszú sztorit gonosz emberek: gengszterek,pszichopaták,sorozat gyilkos, gonosz nagy vállalat.stb.. megöli valamelyik hozzátartozóját és ő módszeresen ledarálja őket másfél óra alatt.
    Ezek a bosszú sztorik a legegyszerűbbek de mostanában ezt se tudják megcsinálni.
    John wick kutyája óta tudjuk hogy ezt is el lehet bas**

• Jawarider
    Ne legyen igazam, de elég fátyolos ötlet.

• Wittgen
    Nekem a Last stand és az Escape Plan oltárira bejött, a Sabotage meg inkább krimi, semmint akciófilm, annak meg jó. A T5-ben visoznt tényleg Arnie volt a legjobb, lubickolt az öreg T szerepében. A Maggie-t még nem láttam.
  • Gab0523
    Szerintem a The Last Stand az elvárások miatt volt bukás.
    ha nem úgy álltak volna hozzá, hogy "ebben tér vissza Arni, és micsoda akciófilm lesz", hanem az emberek belegondoltak volna, hogy egy akció-vígjátékot harangoztak be, amit nem szabad túl komolyan venni, akkor sikeresebb lehetett volna. De persze, ez csak az én véleményem.
    A Terminatorban tulajdonképpen egyedül neki volt normálisan összerakva a karaktere, a többiek, meg alapjában a film sztorija és a megvalósítás volt az, ami lehúzta az összképet.
    Ami nekem érthetetlen, hogy az Escape Plan ennyire nem jött be az embereknek. Pedig... Ha nem is csúcs-mozi, de kiemelkedik abból a silány tömegből, amivel manapság megbombázzák a nézőket.
  • Griphons
    Viszont a Last Stand egyáltalán nem volt rossz, és az új Terminátorban is villogott az öreg, annak ellenére, hogy maga a film elég vacak lett.
  • valamit
    Há, hajrá!
  • Ender Wiggin #1
    Az Escape Planban végülis inkább mellékszereplő volt, mert alapból Stallone karakterét követte a sztori... De a Sabotage szörnyű szar volt, az tény.