23
-
#23 Én is azt hittem. Aztán jött a Life is Strange. -
attzo #22 A WITCHER 3 MINDENT VISZ. PONT -
#21 Én is kb. ennyi játékkal játszok, ha kiátlagolom az elmúlt 5 évet és megnézem a Steam + GoG-ot. Bár mostanában kezdtem el újra játszani. -
ElNano #20 18: Egyelőre lekaptam a demót, ha már van, belenézek vásárlás előtt. De tetszik, jó a hangulata és van benne egy-két egyedi dolog. Szóval megveszem. YT csatornákra nem iratkozok fel, főleg nem gémerekre, évente talán ha 2-3 játék tud érdekelni, de azért köszi a tippeket.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.12.29. 06:19:14 -
#19 GTA 5t megvettem és kaptam egy lejárt szavatosságú játékot teljes áron. Mivel a négyet is megbántam, ezért a hatot semmiképpen nem fogom megvenni.
Azt hiszem ennyit a kritikusokról. -
#18 Ma ráadásul akciós egészen jan. elejéig. 13 EUR nem pénz ezért a játékért. Én 130 -at is megadnék érte... -
#17 Ajánlot az Otherworld Online és még néhány gamer csatornána való feliratkozást, pl. a Gameday iroda. Ezek összeségében lefedik annyira a kijövő játékokat, hogy na nagyon kerülje el az ember figyelmét semmi komoly, ami érdeklődésre tarthat számot. -
ElNano #16 Még életemben nem hallottam erről a játékról de sikeresen elintézted, hogy érdekeljen és sürgősen megvegyem, köszi. :D -
#15 Véleményem röviden. -
#14 Amit tudod kezdjél bele. Nálam csont nélkül az év legjobb játéka és minden idők egyik legkiemelkedőbb alkotásának tartom. -
#13 Sajnos, még hozzá sem tudtam szagolni. :( Annyira nincs időm, hogy az már idegesítő. Na majd jövőre! :D -
Bal0924 #12 Hát aki beéri konzolos grafikával az játsszon csak azon....
Én szeretem ha látom is a részleteket.
És nem a kontrollek segít a célzásban. Abban mi a muri? -
Ragnaar #11 Az ilyen DOSos játékokat én se értem manapság. Persze lehet, hogy a története, meg a játékmechanikája jó, de azért legalább egy Minecraft szintű grafika azért elvárható lenne szerintem..
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.24. 15:12:36 -
btb300 #10 Viszont a KSP tenyleg nem idei, bar lehet, hogy korabban meg csak beta allapotban letezett. -
#9 PC-s játékokról van szó, a GTA V pedig idén jelent meg PC-re... -
Szefmester #8 A kerbal legalább felkerült a listára! -
Zsoxx #7 A GTA V egy két éves játék. -
Freddy TNT #6 Fallout 4 talán szotyi ?! -
ugh #5 Fallout 4. -
#4 Nálam az év játéka a Life is Strange. A Witcher III leszámítva a közelében nem volt semmi más.
A LiS az én szemben kb. akkora mérföldkő, mint anno volt a The Last of Us. -
Bal0924 #3 A harmadik, Undertale. Ez most komoly?
A Retro mindent visz?
A képek alapján. Ilyen játékokkal még 95előtt játszottam (win95).
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2015.12.23. 23:45:15 -
#2 Az 75%-on áll a metacriticen (pc-s verzió) -
Merwenus #1 Syndicate?