28
  • sznek1975
    Sziasztok. kicsit csalódtam és rosszul esett nekem hogy Han Soló-t megölették, igaz hasonlót éreznék bármelyik régi szereplővel kapcsolatban. Harrison Ford kérése lehetett vajon ez hogy a karakterét ily módon ne lehessen látni a következő epizódokban ?
  • Kornan
    Nekem tetszett, de azért nem ugyanaz, mintha gyerekként néztem volna meg. Nem fog olyan mélyen megmaradni bennem. Tényleg lehetett volna kicsit egyedibb is, de gondolom, nem akart kockáztatni JJ.
  • MrAndree
    Lol? Korhatár besorolása ugyanaz mint az előzőeknek. Vagy magasabb mert emlékeim szerint pg13 még nem létezett 1980ban.
  • aru
    Többet vártam, ez gyakorlatilag két filmből összeollózott egyveleg. Ennek az Abrams tanknak a filmjei amúgy sem jönnek be nekem többnyire... A Star Treket is tönkreteszi/tette!
  • MaRee
    Nalam a 3. resz volt az etalon, ez annal nem jobb. Az 1.-nel jobb, de amugy nem dobtam el az agyam tole. Uj Remeny es Birodalom Visszavag masolat.
  • Bandicoot
    Gyakorlatilag ő alakítja a legnagyobbat szinte.:)
  • Bandicoot
    A trailerből nekem minden átjött csak ez nem.... Ráadásul okosan vagdosták össze a trailereket, oldalak ezrei foglalkoztak a témával,fanok milliói találgattak...És rohadtul nem az lett számtalan dolog mint amit hittek sokan..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Például egyöntetűen mindenki Finn-t hitte az új Jedinek, főként hogy a trailerben és még a poszeren is a fénykarddal pózol...És lám, Rey akire mindenki Soloként voksolt valójában szinte biztos hogy Skywalker...:)
  • Bandicoot
    NE ülj be rá ekkora elvárásokkal, én is így ültem be és a katarzis számtalan dolognál elmaradt szerintem emiatt.
    Maradjunk annyiban (Sw fanként mondom) hogy az első 3 epizódnál jobb.
    Hogy méltó folytatása lesz-e az eredeti trilógiának az majd a következő rész(ek)ben fog kiderülni, ez csak afféle "felvezetés" volt mint az "új remény" ugyanakkor annak egy újragondolása is számtalan tekintetben. A kérdés az hogy a szereplők,frakciók,és a cselekmény kiforr-e jó irányba a következő részekben vagy elrontják gyenge ötletekkel... Felvezetésnek számtalan dologban frankó,viszont vannak benne dolgok is amik SW fanként nekem nem jöttek be az egyik ilyen dolog (ez szerintem nem spoiler mert nem a történettel kapcsolatos sem szereplővel) a zene ami az ismerős dallamok felzendülését leszámítva egyszerűen felejthető és harmatgyenge lett. Ugyanakkor vannak benne elég megosztó dolgok, például a negatív szereplő személye, ami sokaknak szállka,de szerintem így a felvezetőben zseniális.

Összegezve végülis nekem tetszett (egyetlen komoly momentumot leszámítva), de hogy ismét a régi fényében tündököl-e majd az új trilógia azt a folytatások tartalma dönti el. Ez így felvezetőnek akárcsak annó az "Új remény", jó volt.
  • gombabácsi
    amúgy remélem nem herélték ki teljesen, és ilyenek is lesznek (kép a birodalom visszavágból):

na persze erre kevés az esély, mert ügye leszállították a korhatárt... marad tehát a szuperhősfilmes áltökösség
    Utoljára szerkesztette: gombabácsi, 2015.12.18. 14:52:00
  • gombabácsi
    nekem is tetszett az összes eddigi rész. lucas bármilyen hülyeségeket is csinált, azoknak lelke van.
    és félek hogy ennek nincs (helyette ipari termék). és épp ezért tetszik a népnek... :( (csilivili robbanások meg üres hatásvadász hülyeségek)

Utoljára szerkesztette: gombabácsi, 2015.12.18. 14:29:20
  • NEXUS6
    Gondolom aki bevallja, holnap Guanomanón ébred narancs overálban a többi világfelforgató gazember társaságában.
    XD
  • NEXUS6
    Húbasszus! Akár januárig is el akartam halasztani, de látom nem lehet, mert a csapból is ez folyik és addig tutti, hogy szétspoilerezik mint xart, szóval jövőhéten irány a mozi.

Én úgy vagyok, hogy ha a Jedi szintjét eléri, akkor már öröm és bódottá, de ahogy egyes ősfanok modják még a Birviszt is nyalogatja alulról, szal kifejezetten pozitív elvárásaim vannak. Bár lehet, hogy ez sem kéne, de mindegy.
    Én általában amúgy bírom JJ filmjeit 1-2 kivételtől eltekintve, nagyjából azt is tudom, hogy mik nem teccenek az alkotásaiban. Konkrétan néha hajlamos a jó kis konfliktusokat délamerikai szappanoperába illő párbeszédekkel prezentálni, ami szétcsap másfél órányi jól felépített művészetet.

Remélem itt ilyen nem lesz.
  • dzsagon
    Kamerázta valaki tegnap?
  • Yserac
    100% egyet értek.
  • tomboy013
    Ez már amúgy a trailer-ből is lejött, hogy az Új remény-hez igen csak hasonlítani fog.
  • Jrex
    Szerintem egyáltalán nem olyan jó, mint ahogy itt meg még néhány kritikában áradoznak ròla. Arra is gondoltam hogy le lettek fizetve vagy nem tudom. Méghogy nem önismétlő....majdhogynem egy az egyben az ùj remény....a főgonoszt meg inkább hagyjuk...
  • Tinman #12
    A moderátor nem 24/7-ben ül és olvassa el a napi több ezer hsz-t. Jelenteni kell. Már törölték. Relax.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.18. 09:43:40
  • Aldo Moro
    És hol van ilyenkor a moderátor, hogy kibassza a picsába sirpalee szövegét???
  • e98ff
    Akarsz beszélni a lelki problémáidról, hogy miért akarod ezek miatt tönkretenni más emberek szórakozását?
  • Mentol
    Úgy látszik, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de nekem az összes eddigi SW film tetszett. Ezt még nem láttam.
  • Sliderx
    mekkora egy paraszt vagy
  • Hellsing47
    Te miért nem takarodsz el a kurva anyádba bazdmeg? Nyomorék...
  • molnibalage83
    +1
  • kalapos01
    A többi kritika spoileres, hogy mindenki kiírogatja ezt?
  • Montanosz
    nekem reyt játszo csajszi nem elég karizmatikus, arca sem marad meg de a filmben bizom hogy tényleg jo lesz és élvezetzes
  • Cat #2
    én majd megnézem két hét múlva, nem ráér?
  • grebber
    Engem nem húzott be a hájp.