5
 • Serutekin
  #5
  wow :) örülök hogy sok xcom rajongó van rajtam kívül :)
 • Ender Wiggin
  #4
  Azért nem sok SC2-vel vetekedő minőségű akció strat van. Sőt, talán nincs is. Meg a sokmilliós ázsiai tábor, meg a pénzes bajnokságok. Etalon ez a javából. Az átvezető animációk minősége is az. Az első két játék pedig minden tekinetben szinte tökéletes. A harmadik sajnos gyengus (unalmas, repetitív és érdektelen), de ha egy gigajátékként adják ki, akkor azzal együtt lenne etalon. A fenti lista viszont tényleg a "kit érdekel" kategória.
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2015.12.20. 07:22:13
 • Sir Cryalot
  #3
  Starcraft is a Brood Wartól lett etalon, az SC2 meg még mindig nem az, persze amennyiben itt címekről készülnek az értékelések és nem játékokkal játszanak hanem játékcímeken rohannak végig, úgy érthető a cikk.
 • Sir Cryalot
  #2
  Ha azt nézzük hogy a new vegas-ból mit hoztak ki a modderek (lásd lentebb), akkor még a Fallout4 is nyugodtan idesorolható (jövő zenéje), főleg hogy gondolom nem lett lezárva, és rendes new game plus sincs benne, holott pl. Borderlands1 a "new game 2 plus " és 3. DLC kinntlétekor kapcsolt igazán etalon módba.


  ...és mint nemrég kiderült az xcom2 újításai külsőségek, azaz megint a modolás lesz az érdekes (pc-n), nem a kozmetika és a giccs, mindenesetre az egyik legjobb mod alapanyag az xcom, long war modtól rpg-bb egy taktikai játék mint a divatos akció rpg-k zöme , szóval le a kalappal.
  Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.12.16. 02:57:34
 • Fbn Lx
  #1
  csak a banner saga érdekel ezek közül, az első rész király volt