Saját plakátot kapott az Star Wars: Az ébredő Erő új kedvence
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊)) Én is. Betamax rendszerű Sanyo videón a Birodalom visszavág-t, németül... majd YOKO VHS videón a Jedi visszatér-t és az Új remény-t, no meg a Birodalom visszavág-t, már szinkronosan. Nem mondom, hogy régi szép idők, mert akkor még nem volt net. Viszont ZX Spectrum és (valakinek Commodore 64-e) volt, meg Amiga. Meg E.T. és Utolsó Csillagharcos. 😄
igen ezeket az arcokat én sem értem. Én is gyerek fejjel láttam az első részeket.
Minden álmom egy Milleneum Falcon model volt. Aztán valamikor a 80-as évek végén volt egy játék kiállítás a BNV területén (jó magyar árukapcsolás: egy időben volt a mezőgazdasági kiállítással is) és ott volt rengetek StarWars játék, akkor már a Jedi visszatérből is. Ment a nyálcsorgatás rendesen. Igaz nekem is voltak StarWars bábuim, de ezek jenki cuccok voltak, sokkal jobb minőségben mint amit a magyarok akkor gyártottak. Volt ott minde. Komplet Ewok falu, fákkal meg épületekkel. Vagy volt AT-ST meg X-Wing, természetesen mind méret arányosan egymáshoz. Szóval nem pici modellekről volt szó.
Minden álmom egy Milleneum Falcon model volt. Aztán valamikor a 80-as évek végén volt egy játék kiállítás a BNV területén (jó magyar árukapcsolás: egy időben volt a mezőgazdasági kiállítással is) és ott volt rengetek StarWars játék, akkor már a Jedi visszatérből is. Ment a nyálcsorgatás rendesen. Igaz nekem is voltak StarWars bábuim, de ezek jenki cuccok voltak, sokkal jobb minőségben mint amit a magyarok akkor gyártottak. Volt ott minde. Komplet Ewok falu, fákkal meg épületekkel. Vagy volt AT-ST meg X-Wing, természetesen mind méret arányosan egymáshoz. Szóval nem pici modellekről volt szó.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
ez igen, szép munka sherlock.
ahogy valszeg te is voltál gyerek és te is gyerekként láttad a SW filmeket
ahogy valszeg te is voltál gyerek és te is gyerekként láttad a SW filmeket
Ja, hogy el tudják adni minél több gyereknek karácsonyra...