68

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal

A Hurtworld egy többjátékos hardcore túlélő FPS játék, ahol a kőkemény túlélés van a fókuszban,
miközben fejlődsz, gyűjtögetsz, építkezel és harcolsz gyalogosan vagy különböző járművekkel.

Magyar szerverek:

club27 Team: 188.165.225.155:12871 Honlap Térkép
  • undY1ng #28
    Egyébként ki merre játszik? Már kezdem tapasztalni ezt a spawn utáni hárman rámjönnek full meztelen és levágnak. De azért (még) móka az ismerkedős "stádiumban". :D
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2016.05.14. 17:06:43
  • Rocco27
    A tested kilép, de a kilépéskor óvatosan, mert van logout time, mint a DayZben. Az alapesbeállítás 30 másodperc, de ez szerverenként változhat.
  • undY1ng #26
    Bejövős a játék! Csak egyelőre még nagyon kevés másik játékossal találkoztam az állítólagos 60/50-es szervereken. Itt ha kilépsz bent marad a tested? :D
  • Ironman2
    Egyébként nekem is tetszik,jobbnak néz ki mint a rust (játékmenetben,nem grafikában),nem olyan monoton,csak bele kell jönni,fura a craftrendszere,de meg lehet majd szokni,és egyedül ebben se érdemes bóklászni,hatalmas a terület amúgy,remélem rengeteg dolgot raknak még bele,az érdekes volt hogy az őzek is támadnak egyből
  • Ironman2
  • Rocco27
    Mikor lépéseket hallasz a házad körül...

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.11. 18:25:01
  • Rocco27
    Rengeteg segítőkész játékos van fent a játékszerveren és TS3-on is.
    Örülök, hogy te is megvetted, remélem tetszik majd. Ha kipróbálod, akkor lehet parkolópályára teszed a 7 Days-t.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.09. 18:36:42
  • Rocco27
    A héten frissítés várható!
  • Gilmoor
    1,5 nap alatt ketten lettünk egy bázison és mindkettőnknek van már 1-1 szöcskéje és akad még egy quad is a garázsban :p Jó, az egyik szöcskéről még hiányzik a kerék, de már bent figyel a garázsban motivációnak :p Kiszereltük az alkatrészeket a működő szöcskéből és felhoztuk a kasznit :)))
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.05.07. 08:53:14
  • Random_
    Megvásároltam és szerintem a hétvégén kipróbálom. :) Bár lövésem nincs mit kell csinálni, de majd megnézek pár videót vagy csak kitapasztalom magam...
  • Ironman2
    ehehe,nekem 20 méterig tartott a játék,3 szakállas rámrontott,igaz törttel játszom,de állítólag rá lehet menni minden szerverre,megtaláltam a club27 szerverét,csak arra várok hogy frissitsenek valahol 0.3.5.1-re törtet.Amúgy a kortal szerverein még mindig vannak magyarok,ja és fake steam nicket szigorúan,mert steam nélkül nem indul el a játék,hiába van törve (nincs rajta védelem)
  • Rocco27
    De sokan lettünk!
  • Rocco27
    Köszi! A játék rengeteg ismerősnek fent van a kívánságlistán. Ez most egy remek alkalom, hogy megvegyék és bővüljön a magyar közösség is.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.04. 13:58:58
  • Nico Bellic
    Sziasztok.

A játék május 6-ig 40% olcsóbb a Steamen.
  • Rocco27
    Hírek!

Link: [URL=http://hurtworld.com/hurtworld-update-30/]Hurtworld Dev Blog #30[/URL]

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.02. 18:58:53
  • Rocco27
    Frissítés jött ki!

Link: Patch 0.3.5.1 Is Now Live!

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.26. 20:24:34
  • Rocco27
    Ment pü.
  • Rocco27
    Halihó!

Rendkívül hangulatos ez a játék. Csak ajánlani tudom, sok magyar is játszik már vele, mivel folyamatosan ránk találnak a szerver böngészőben. Gyertek minnél többen, alakítsunk ki egy jó közösséget itt is!

Más. Az éjjel újabb problémába ütköztünk bele. Jelenleg a gyors napszak váltás, a hamar eltünő hátizsák és a jármű menedzselése a problémás a játékban.
    Nem terveztem ezt, de végül úgy döntöttem mégis felteszem az Oxide modot. Az elsőre problémára a plugint ma teszem fel, hogy lassítsam az időt egy kicsit, a harmadikra már fent van a plugin és a chatben használható (/car help). Nagyon hasznos dolgok érhetőek el vele, mint pl. járműalkatrész fel és leszerelése vagy cseréje és milyen messze van a jármű tőled.

TS3 szerveren készítek szobákat ehhez a játékhoz is.

Szép napot!
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.25. 10:53:05
  • Rocco27
    Igen, tegnap én is megvettem és játszottam vele egy kicsit. Még csak ismerkedem a játékkal, de már tudom, hogy vissza nem fogom adni a Steamen.

Azt szokták mondani, hogy ez egy Rust klón. Lehet, de idővel kiderül, hogy megférnek e egymás mellett, esetleg mutat valami újat is. Ott már hosszú ideje csak a grafikára fókuszálnak és lényeges tartalom ami megtöltené élettel a játékot meg sehol. Itt gondolok arra, hogy ha nincs játékos interakció akkor egy dögunalom az egész.
    Itt a rajzfilmszerű grafika miatt 3x több FPS-em van mint a Rustban, pedig ott sem panaszkodom a stabil 60-70-el maxon. Amúgy nekem kezd bejönni ez a dizájn, a hangulata is kicsit olyan Rednex-es. Vannak nyersanyagok, átgondolt kraft rendszer, pl. a kezeddel csak egyszerű dolgokat vagy képes gyártani, a komolyabbakhoz már munkapad kell. Az egyszerű fegyverek mellett vannak lőfegyverek is és robbanóanyagok. Az állatok nem bugosak, mint a Rustban hosszú idő óta és ott vannak a járművek is. A hangulata, a tartalom és az újdonság varázsa lehet itt tart. Ez is PvP orientált játék és rengeteget eladtak az elmúlt hónapokban!

Este újra neki kezdek, mivel tegnap elvoltam foglalva a szerver támogatás elkészítésével a szerverkezelő panelomhoz. Ma wipoltam. Várom, hogy barátok megvegyék és csatlakozzanak...

club27 team Hurtworld szervere: 94.23.229.222:12871

Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.22. 13:47:21
  • Norbertboy
    Vannak magyarok?

Milyen a játék?

Rust jobb vagy rosszabb?
  • Since
    Ha valaki játszana csapatban, esetleg ha lenne egy szabad hely valahol, szívesen csatlakoznék. Egyedül nem sokra lehet menni a játékban.
  • Ironman2
    ...és találkoztam egy magyarral is.D
  • Ironman2
    Na ez még annak a gépén is menni fog,akinek nincs mai csúcshardverje
  • Norbertboy
    http://www.gamesconspiracy.hu/hurtworld/

Akiket érdekel a játék és szeretnének magyarokkal játszani.
  • Ironman2
    Akinek még nincs elég lóvéja megvásárolni igy karácsony előtt,és mindenképpen fáj rá a foga,az irjon privit nekem!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ki lehet próbálni online Kortal szerverein,és lehet akár házi szervert indítani,megvan minden hozzá!

http://kortal.org/site/game_hurtworld.php
    http://kortal.org/smf/index.php?topic=3900.0

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.13. 20:19:02
  • Norbertboy
    Azt hittem nem lesz itt fórum róla :-)

Nekem is tetszik, de amíg élvezem a rustot nem próbálom ki.

Aki játszik vele mesélhetne hogy van optimalizálva.
  • Toni85
    Ezt néztem steamen érdekesnek tűnik.
  • Ironman2
    Régen ajánlottam már valami sandbox túlélőjátékot.Itt egy újabb gyöngyszem a Bankroll Studios fejlesztésében.A Rusthoz közelálló hardcore túlélés minta,rajzfilmszerü grafikával,és nagyon pozitív visszajelzéssel!!

Steam oldala

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.13. 19:27:12