4
  • Paddy
    David Yates... néhány kiegészítés eme "remek" rendezőhöz:

-A Potter filmek nem miatta, hanem a könyvek miatt lettek sikeresek.
    -A Főnix rendjétől kezdve minden Potter film száraz és sivár volt rendezésileg. Ha az első 4 részt megnézzük azok sokkal színesebbek és élettel telibbek voltak.
    -A Tarzan filmet ezért alapból fenntartásokkal fogom kezelni, de ki tudja...lehet, hogy jó lesz.
  • cateran
    Nekem eleg volt, hogy sok-sok eve megtudtam ezt:
    "Bauman took his study on the road, attempting tests at the Philadelphia Zoo and making inquiries as far afield as Chicago and Cincinnati. In 1926, he returned to the Bronx Zoo, successfully testing the largest chimpanzee then in captivity. That animal, named Boma, pulled 847 pounds one-handed."
    A 847 pound egyenlo 384 kilogrammal..egy karral...es ez egy csimpanz...Egy ezusthatu ugy csomagolna ossze, mintha papirt hajtogatna 1 ember

"The scientists used actual performance of chimpanzees in specific movements to estimate that an average highly trained (500 lb.) silverback gorilla might deadlift 1,800 lbs whereas the world's strongest men might deadlift 900 lbs. An average man might deadlift 200 lbs.
    ....
    Case in point: This evidence indicates that an average 500 lb. silverback gorilla MIGHT be 9 times stronger than an average man and 2 times stronger than the world's strongest man (but only in movements that it excels at)."
  • sárkánylovag
    Igen ez mind igaz amit írsz de van dinamikája a filmnek.
    Mondjuk aki volt már állatkertbe és látott egy felnőtt hím gorillát az üvegfal mögött.
    Nekem a szemembe nézett 3 méterről és éreztem hogy embernek a dzsungelban nem lenne ellene semmi esélye eltörne mint egy ropit.
  • hzolika
    Ez alapján a az állatokról lesír, hogy CGI, az ugráló Tarzan meg annyira tűnik ember-szerűnek és élethűnek, mint Hulk. De biztos nagy siker lesz, szerepel benne Samuel L. Jackson.