5
-
Ragnaar #5 Igen azt tudom, de nem hardware specifikus, azaz pl. Oculus fog menni akármilyen felsőkat PC konfigon. Ez a cikkben szereplő meg csak Samsung telefonnal használható. (Valóban pontatlanul írtam az előző hsz-ban)
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.10. 18:02:03 -
Taah #4 Ragnaar, PC-ből is felső kategóriás gamer gépre lesz szükség a minimum rendszerkövetelmény alapján. -
Ragnaar #3
"A készülék egy folyamatosan bővülő 360 fokos videó és játék tárházzal várja a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat."
Szerintem sokminden attól függ melyik VR megoldásnak lesz a legjobb alkalmazásfölhozatala, érvényes ez a PCs VR megoldásokra is. Mondjuk jelen esetben ugye egy Samsung felsőkat telefon alap, PCnél elvileg mindegy lesz, és ugye a VR élmény az kb. ugyanaz lesz mindegyik megoldásnál. -
Taah #2 Merwenus, a Gear VR nem csak lencséből és műanyagból áll, hardver is van benne, lásd http://vrl.hu/milyen-erzes-a-gear-vr-t-hasznalni/
Utoljára szerkesztette: Taah, 2015.12.10. 07:38:00 -
Merwenus #1 40k lesz úgy, hogy még kell hozzá egy 150-250k-s telefon, szóval adnak egy kényelmes műanyag darabot, meg 2 lencsét 40k-ért, hát a hülyének is. Googlenek van ugyanez ingyen kartonból, meg 5 dollár lencséért.