Képeken a törölt Half Life 2 Episode Four
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután kijött a Half Life 3., a Naughty Dog vagy a Crazing Guam Up vásárolja fel a Valve-től a Half Life jogokat, mert én további történetekben is játszani kívánok akár Alyx-szel a Half Life 7-ben.
Pedig jó anyag. Az Opposing Force 2 fejlesztés alatt áll. Az futott volna Ravenholm alcím alatt, 2020. Júli 31-el elkaszálták.
2024-re jövendöli a Valve, hogy kijön a Half Life 3. Badarság döntés volt elkaszálni az Episode Three Borealis-t illetve az Episode Four Return To Ravenhom-ot.
illetve az is maradhatott volna, hogy Half Life 2.: Aftermath.
Én titkon bízom benne, hogy az esetleges Half Life 3-ban lesz Ravenholm, ami immáron ha úgy tetszik, kétszer is a kukában végezte.
2024-re jövendöli a Valve, hogy kijön a Half Life 3. Badarság döntés volt elkaszálni az Episode Three Borealis-t illetve az Episode Four Return To Ravenhom-ot.
illetve az is maradhatott volna, hogy Half Life 2.: Aftermath.
Én titkon bízom benne, hogy az esetleges Half Life 3-ban lesz Ravenholm, ami immáron ha úgy tetszik, kétszer is a kukában végezte.
Gabe jól csinálja, hülye lenne beadni a derekát (heh), a megalomániás kielégíthetetlen falkának amilyen az átlag agyhalott valve fan, így a káposztahype is megmarad meg a kecske is jóllakik.
Hát amíg DOTA2 TF2 CSGO meg ugye a Steam termeli a zsetont a Valvenak nem nagyon fognak egy HL3-at erőltetni. Azért még egy Portal1-2t (amelyek nem különben jó játékok) összerakni is lightosabb, mint egy következő HL3hoz komplett városrészeket meg környezetet, NPCket, karaktereket modellezni stb...
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.08. 17:18:41
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.08. 17:18:41
"Ám a Valve már nem is tervei kiadni a Half Life 2 epizódjait, mivel véleményük szerint már túl sok idő telt el az alapjáték óta."
Pont azzal lehetne kaszálni, hogy milliók várják azóta is a folytatást. De a dagadt jobban tudja...
Pont azzal lehetne kaszálni, hogy milliók várják azóta is a folytatást. De a dagadt jobban tudja...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szóval annyira félnek a 3-as számtól, hogy még a törölt projekt is 4. rész volt?