Itt a szuperhősös Legends of Tomorrow-sorozat első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starling city nevet váltott Star City-re
Flash pedig Central City-ben van. (ezt a century nem tudom, honnét jött)
Flash pedig Central City-ben van. (ezt a century nem tudom, honnét jött)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Dewri: akkor, ah egy színész elvállal egy szerepet, onnan már csak azt játszhatja? Nem értem a logikádat.
Nem szoktam helyeselni zero-nak, de most teljesen igaza van..Mi a fura abban, ha sorozatszineszek sorozatokban jatszanak..esetleg tobb sorozatban...?
Elarulom Scott Bakula jatszott a Star Trek: Enterpriseban is, meghozza foszerepet...
Elarulom Scott Bakula jatszott a Star Trek: Enterpriseban is, meghozza foszerepet...
Ööö, minden sorozatban sorozatszínészek játszanak. Olyanok, akik játszottak korábban sorozatokban. Mi ebben a meglepő? A színészeket nem lövik le egyetlen szerepet után, hanem mennek tovább, újabb munkahelyet szerezni maguknak.
Csak így hirtelen a nagyobb nevek: Ncis Cyberben Patricia Arquette volt a Medium sorozat főhőse. James Van Der Beek volt Dawson. Peter MacNicol az Ally McBealből és a Gyilkos számokból... Ncis New Orleans főhőse Scott Bakula, Quantum Leap főhős...
Nem tiltja szabály, de nem is gyakori húzás.
Nem tiltja szabály, de nem is gyakori húzás.
Az NCIS New Orleans meg a Cyber nem kapott össze semmilyen exsorozatból színészeket, bár az egyikben szerepel a második évadból egy. És ez a sorozat sem exsorozatból szedett össze színészt, hanem futóból pár mellékszereplőt. Viszont miért lenne túlzás, hogy két színész ismét együtt játszik? Mintha tiltaná valami szabály. Inkább jó poén.
Oké, hogy itt is mindenféle exsorozatból összekapták a különféle színészeket (ez nagy divat manapság, lásd Ncis Cyber, Ncis New Orleans), de azért az már túlzás, hogy a Szökés testvérpárja itt is párost alkot...