Batman (Telltale)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.01.09. 19:02:03
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egyébként 2-3 óra egy rész, lesz 5 rész, kb egyforma hosszúak szoktak lenni és még idén kijön mind az 5 az első évadból.
igen már én is úgy vagyok vele még ez a kis akció se kéne csak párbeszéd 😄 régen tudtam egy kézzel játszani, most meg már ilyeneket kér hogy Shift + E meg A + D aztán az egérrel lőni szóval kell a két kéz, nem nézheti az ember nyugodtan 😊)) de mégis csak egy játék, ennyi kell bele. remélem a következő részt jobban optimalizálják, hogy kikapcsoltam az AA-t feltehettem a felbontást, egész jól működött (bár érezhetően lassult több helyen) viszont a végén ahol sok helyszínt vált ott már úgy belassult néha hogy spacevel megállítottam hogy betöltsön és újra indítottam, kicsit rombolja a játékélményt és érzem nem sokat kellene köszörülni rajta, hogy tökéletes legyen.
Mondjuk menet közben pont arra gondoltam, hogy inkább nézném csak a filmet és közben a beszélgetéseket végigkattintgatom 😄
Az igaz hogy inkább az elején volt zavaró, amikor még azt hittem az egész erről fog szólni, de szerencsére nem. (Nem néztem meg semmi videót előtte, ami esetleg lelőhetett volna bármi fontosat)
Ami nem tetszett Eddig kb 2 Telltale játékkal játszottam, de egyikben se rémlik ilyen mennyiség, igaz nem mostanában volt, úgyhogy lehet csak nem emlékszem rá 😄
azért mindennek van határa... ez a hivatalos gépigény
MINIMUM:
Op. rendszer: Windows 7 64Bit Service Pack 1
Processzor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz
Memória: 3 GB RAM
Grafika: Nvidia GTS 450+ with 1024MB+ VRAM (excluding GT) - LATEST DRIVERS REQUIRED
DirectX: Verzió: 11
viszont szerintem a nem hivatalos oldalakon látotthoz közelebb lehet a valós gépigény. nem értem miért kell egy ilyen játékhoz ami kb lehetne előre renderelt videók sorozata is, egy ilyen gépigény. tavaly minden telltale játék működött szépen, nem örülök, ha idén erre kell számítani 😞 kicsit a mesterséges felemelt követelmények szagot, vagy optimalizálatlanság szagot érzek, tudom mi a megoldás, de megkedveltem a kis masinát ameddig lehet velem lesz 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.02. 21:14:17
Next PC upgrade: 2022
Catwoman jól néz ki itt is. <#hehe>#hehe>
Trailer is érkezik órákon belül!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.12. 17:03:39
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ma reggel örömmel olvastam a cikket, hogy a Telltale fejest ugrik a Batman univerzumába is.
Ti is elolvashatjátok itt 😊
Remélem darkosabb lesz olyan mint a Christopher Nolan filmek és akár a Gotham sorozatból is merít valamit. Biztatóak a jelek mert a hivatalos oldalon olvastam, hogy a játékban majd vívja harcát Bruce két személyisége, mint a filmekben. Még nem lehet semmit se igazán tudni a történetről, annyit tudok a bűn és a korrupció ellen harcolunk majd. Sajnos teljes címet sem tudjuk még, próbáltam olyan címet adni a topicnak, amit könnyen megtalálhatnak majd az emberek.
Angolul tudóknak hivatalos oldalon a bejelentés