A thunderbird-ben azt szeretem, hogy egy céleszköz, amit kell azt tudja és slussz, a kiegészítő funkciókat csak akkor használom, ha én akarom. A hétköznapi munka során ez a letisztultság előnyt jelent. Ellenpélda az outlook, ami egy kaotikus szarság.
dyra#3
Akárhogy is van szétcseszve én még mindig az FF-t tudom a legjobban használni. A Thunderbirdet meg nagy hülyeség dobni, mert kb a legjobb legsokoldalúbb levelező kliens. Inkább dobnák a Firefox OS-t vagy még van egy tonna baromságuk amik még réteg igényt is alig képesek kielégíteni.
gforce9#2
Az FF-et szerintem elcseszték de nagyon. Dugig van hibákkal. Olyan orbitális hibákkal, hogy meg sem gondoltam volna hogy az ilyen hibák hónapokon keresztül javítatlanok maradnak. Pl. simán beragad 2-3 html5 audiostream és mindet egyszerre lejátssza, hogy hogyan azt nem lehet tudni, de lehetne sorolni. A Thunderbird jobb is ha leszakad erről a vonalról. Azért jó a TB mert nincs benne semmi extra faszság. Bár már próbálkoznak lighting pluginnal és társaival szétcseszni.
Korábban arról lehetett olvasni, hogy a Mozilla sokat fog butítani a Firefoxon... most itt van ez.
Tényleg mindent szét kell szarni, ami remekül működik! A Thunderbird kiváló lev. progi, a FF jelenleg simán vetekszik a legjobb helyért a konkurens Chrome böngészővel szemben.