10
-
#10 vehetsz rá power bankot, a lényeg, hogy FIZESS :D -
cateran #9 Jo otlet..vekonyabb lesz, az akksi is gondolom kisebb, igy aztan megannyit sem fog birni..Ravasz (tudnam mi ez a vekonyitasi mania?) Persze a jo oldala a dolognak, hogy a 3 dollaros fejhallgatokat el lehet majd adni 30-ert es semmi, de semmi mashoz nem lehet majd hasznalni oket... -
ostoros #8 Jaj, ne, el tudod képzelni, ahogy Ali egy Iphonenal eltérít egy repülőt? Ne!!
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2015.12.04. 21:35:59 -
#7 soha nem vettem egy telomra se tokot, de a 6s-re kellett, mert egyszeruen nem lehetett fogni egy kezzel fenykepezesenel. aztan 1 hetre ra elhagytam az egesz telefont... gondolom reszegen kicsuszott a kezembol. -
#6 Vékonyabb? Miért húst akarnak vele vágni? Könnyen odáig vékonyíthatják, hogy nem engedik fel a repcsikre őket. XD -
#5 Igen meg éri vékonyítani,mert még törékenyebb lesz. ERGO több készüléket vásárolnak! -
M2 #4 Az Apple simán képes lenne erre, sok hasonló "hülyeséget" csináltak már.
A vékonyítási mániájukat nem is értem, ez Jony-nak akadhatott be valamikor és úgy maradt. Gáz. -
#3 1 mm tényleg megéri a jack-csatlakozó elhagyását. :D -
tom_pika #2 nem -
esemve #1 Nem lehetne olyat kérni, hogy legyen vastagabb 3-4 mm -el, és az így keletkezett helyre rakjanak aksit?