25
-
#25 Ez a trailer rengeteg kérdéssel merült fel bennem...
Várom már a filmet nagyon. Superman a kedvenc szuperhősöm és Batman is szintén, szeretem nagyon a denevérembert is. :)
Valamikor júniusban fogják bemutatni? -
balat86 #24 Kb láttuk is a filmet. Egy csomó időt megspóroltam. -
Ragnaar #23 Lehet, hogy egy tájékozott képregényolvasónak nyilvánvaló a story, előző teaserek inkább a Batman és Superman közti konfliktusra voltak kihegyezve, ez a trailer meg már ellövi az összefognak + WW, hogy legyőzzék a gonoszabb és ártalmasabb gonoszt.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.06. 11:18:17 -
#22 "megint inkább elpusztítanak egy várost"
Miért, hogy állítasz meg egy debella, szuper erejű, rombolni vágyó vadállatot? Halálra dumálod?
Amekkora agya meg erkölcsi érzéke van Doomsday-nek, a diplomáciai megoldás szóba sem jöhet... másrészt látványfilm. Mindenki azt várja hogy felbontsák a flasztert, mint a csatornázási művek egy kiadós csőtörés után. -
#21 A Batman univerzum nem most lett keresztezve Supermannel. A Batman vs. Superman sztori meg a comic világ egyik etalonja, ez nem egy Alien vs. Predator. A 80-as években jött ki az első Batman vs Superman füzet. -
GuyFawkes0 #20 Láttál rajtuk alsónadrágot? -
Ragnaar #19 Hát a trailerek alapján a kissé sötétebb hangvételű filmet akár el is felejthetjük, ami az eddigi teaserek alapján még belefért volna. Ez alapján kb. ugyanolyan lesz mint az Acélember (az előző Snyder rendezte Superman) ami, ha nem is lett nagyon ütős, azért a nézhető kategória. A teaserek alapján még nem lehetett tudni, hogy Batmannek, vagy Supermannak van igaza, és Luthor melyik oldalt hogyan manipulálja, bár lehet, hogy így sem lőttek el mindent, (csak a nagyrészét kb. mint a Terminator Genesysnél) majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.12.04. 11:26:58 -
Crusader #18 Nem. Nem lett gáz!!! Nekem meg pont meghozta a kedvem a filmhez, attól eltekintve, hogy egyik színész megválasztása sem szerencsés véleményem szerint, nem passzolnak az alakítandó karakterekhez. Egy dolog zavar csak, mégpedig, hogy a trailer alapján megint sötét tónust kap a film, nem lesz "élettel teli" a vászon. Remélem egy látványorgiánál azért több rejlik majd az alkotásban. Én várom! -
Ender Wiggin #17 Az Acélember minden szempontból ostobaság, még az átlag képregénylogikát is nélkülözi. Kár, hogy a viszonlag épkézláb Batman univerzumot corssoverrel össze kellett feltétlenül cseszni... És egyáltalán, miért olyan fontos, hogy minden szuperhős egyszerre legyen jelen? -
#16 tényleg gyenge lett az előzetes, a teaser jobban tetszett :D -
Sequoyah #15 Azt, hogy miert lenne gaz a cikkiro sem tudja megmondani, ugy latszik csak kellett valami hangzatos cim, es/vagy mar akkor utalta, amikor meg egy kepkocka se kerult ki:)
Szerintem fasza lesz, igazabol csak az nem tetszett, hogy latszolag a komplett tortenetet lejatszottak felgyorsitva, es tul sok minden derult ki. -
hzgy #14 Szerintem brutál jó lett az előzetes,olyan amilyennek lennie kell!!!:)
Nagyon várom a filmet! -
tomboy013 #13 Ha lenne egy hangyányi eszetek nem kattintanátok a cikkre a panaszkodás kedvéért és egy idő után eltávolítanák a kedves cikkírót mert a kutya nem nézné az írásait. De ehelyett csak még több munkát adtok neki. Én is csak az előzetes megnézése miatt kattintottam, de ami itt megy kommentekben az vicc. -
dzsagon #12 miért lesz attól valaki szuperhős, hogy kívül hordja az alsógatyáját? -
Gab0523 #11 Gyanítom -bár biztos nem lehetek benne-, hogy ezt a trailert ugyanaz a "szakértő" nevezte most gáznak, aki korábban a Star Wars trailert is leszólta. :)
Az Úr (vagy Hölgy) képtelen normális cikket írni, így azt gondolja, hogy a cím alapján lesz nagyobb az olvasottság. -
Cickány90 #10 Hát, én a Fantasztikus 4-esnél is azt mondtam, hogy várjuk ki a végét, aztán az hogy sült el...
Lex inkább tűnik Jokernek, mint Lex Luthornak, és ennyi karakter beledobni egy filmbe 0 felvezetés, plusz a trailer alapján megint inkább elpusztítanak egy várost, minthogy megmentenék, ennél még a Bosszúállók is jobban teljesítenek, akik legalább próbálják menteni a civileket.
-
Chris05 #9 Viktor fikázta az eredeti Acélembert is nem kicsit. -
#8 Snyder egyetlen filmjét tudom értékelni, azt pedig a Watchmen, de csak azért mert modern képregényadaptációhoz képest mindenhol szorosan felhasználja a forrásanyagot (kivéve a végét, de az logikus döntés volt), lásd a képregény storyboardként is szolgált, egyedül a Sin City tartotta még ennyire tiszteletben a hozott anyagot.
Úgy érzem a Batman v Superman (a Suicide Squaddal együtt) csak egy ingerreackió az Avengersre és ezekre az egyre pacsulibb hős-gyülekezetes filmekre. Az első teaser reménnyel kecsegtetett számomra, mert azt hittem lesz egyfajta ön-száműzetéses sztorivonala, ami remekül állt a Watchmannek. De ez alapján valószínűleg nem így lesz. Kétlem, hogy kapna bármilyen mélyebb dimenziót a film, plusz nyilvánvalóvá vált, hogy a film címe csak egy moziba behálózós félrevezetés lesz. Kár. -
#7 Nem lett ez gáz. Bár szerintem az állóképeken nagyon jól mutató Henry Cavill-t le lehetne egy igazi színészre cserélni, esetleg valami CGI-re.
A tréler alapján kb akkor színészi játékot látuk tőle, mint Hayden Christensentől a SW filmekben, roppant kifejező durcás hülyegyerek arcot vág mindenhez, aztán annyi. -
szlmcl #6 Szerintem inkább az a gáz, hogy ilyen embereket engednek egyáltalán cikket írni. Semmi gond nincs ezzel a trailer-el. Értem én, hogy neked az a lényeg, hogy az emberek rákattintsanak és megkapd a jutalékodat és nagyon konkurencia sincs, mert szinte mindenhol dicsérik, de azért az objektivitást egy minimális szinten meg kellene tartani. -
#2 Már maga a Batman vs Superman egy ultragáz kategória. -
Gerysama007 #1 Mekkora majmokat vesznek már fel az SG-hez? Miért lenne gáz? Értem én hogy nem szabad mindig dicsérni valamit mert néha utálni is kell valamit nehogy egysíkú legyen a dolog és mást is kell írni néha, de azért jó előzeteseket miért kell leszólni? Az hogy spoilereztek az tényleg nem volt jó ötlet de akkor is. Tisztogatni kéne az sg-nél...