6
  • Csacsis
    Igaz, szerintem is a 3. rész elég gyenge történetet kapott. Mondjuk én sosem voltam Protoss Fan, nem is vártam olyan erős és ütős story-t, mint amilyen a 2. Kerrigenes részben volt, de valahogy olyan jellegtelen "lebegő" és erőtlen szálat sem, mint amilyenre ez sikerült. Nem éreztem azt a büszkeséget és erőt, melyet a protoss faj képvisel (az intrón kívül). Amúgy a 3. rész legütősebb része a vége, mikor S P O I L E R!!! (visszatérünk a kerrigenes alaptörténethez és befejezzük azt, amit az első részben Zeratul felvázolt nekünk)
  • Archenemy
    Passz, szerintem a leggyengébb darab a 3 közül a kampány. Raynor szabadságharca vagy Kerrigan bosszútörténete még úgy átélhető valamennyire, de most ilyen bizarr idegenek a próféciáikkal, meg a főgonosz aki ellen jól összefognak a "jók"... Meh.
  • NEXUS6
    Win7-en eddig nem is tapasztaltam kékhalált, na ez rendesen kidobott. :D

Nem vagyok egy SC fan, szal csak a progi minőségéről írok véleményt: a 2D izometrikus-szerű látványhoz képest lassú, bugos, érhetetlen miért csak legalacsonyabb shader szinten megy. 5 év alatt nem tudták kikalapálni?! Gratula! OK HD5770-nel ne akarjak királyt jáccani, na de amikor pl. egy GTA5, vagy még egy BF4 is meglehetősen jól fut rajta akkor ezzzz miiii????

De legalább ingyér ki lehet próbálni. Kösszi Blizzárd, márt töröltem is.
  • Tinman #3
    Nálad a pont, nem kicsit...
  • BladeW
    A Blizzard már a Diablo III-mal bebizonyította, hogy képes minőségi folytatásokat készíteni

Bruhaha, másfél évbe + egy kiegészítőbe került mire úgy ahogy helyrekalapálták a játékot. Vagy az RMAH-s fiaskót, a "you will die on inferno" és egyéb "szépségeket" már elfelejtette a tisztelt cikkíró?
  • Botond #1
    Újabban miért nincs odaírva, hogy ki írta a cikket? Ennyi ekézést kaptatok priviben, vagy egyéb oka van? :)