4
-
MaRee #4 A harmadik resz kritikan aluli volt, 2 ora tomeny unalom. A negyedik nekem tetszett, a befejezes is jo es fordulatos (mar annak, aki nem olvasta) volt. Whysper azt tudod hogy az egesz tortenet egy disztopikus tarsadalomkritika ugye? -
tomboy013 #3 Ma megyek el megnézni moziba, az eddigiek tetszettek remélem ez is jó lesz. -
Whysper #2 Az az egy tetszett benne,hogy a végén olyan lenyugvós vége volt és nem egy pff győztek csá király vagy ... Hanem egy film eseméyenit lenyugtató vége van.
AmúgySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a legjobb nem a legszebb,de nicns igaza a filmnek? Nem csak a mostani vezetőket kéne elintézni hanem akik szinté núgyan azt akarják hatalomra jutáskor. Ugyan ez van Kb most is..Vannak Capitólimi terüeltek, vannak szegény igás területek, vannak katonai területek. Szóval amúgy a felépítésük ott is 1-1ben a FÖLD csak kicsiben. Nem vagyok a 3 rész rajongója és a Párom maitt mentem el,de egy vasárnap esti kikapcsolódásnak jó, mégha azt aláírom,hogy a 3. rész szerintem eléggé össze lett csapva. Bár így is hosszú volt. Akkro lett volan értelmes ha nem csapják ennyi re össze és lett volna még egy befejező része.
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.11.23. 10:21:25 -
Wittgen #1 Nekem már az csalódás volt, hogy nyereséges lehetett az első két rész. Elsőt még csajjal néztem, aki kivételesen azon a héten választhatott helyettem filmet megnézésre, a 2. csak otthon került megnézésre, de a 3. fejezetet már nem voltam hajlandó "kikölcsönözni" se.
Okádék, gondolom a könyvek is.