12
  • szomferi
    hát körülbelül úgy, ahogy mondod
  • Zombee
    Valószínűleg pontosan erről van szó. Máskor is volt már gyenge minőségű screenshot az SG-n, valószínűleg nincs játéktesztre alkalmas gépük, és elindítják a titkárnő gépén. Ki van zárva, hogy maximális beállításokkal így nézzen ki.
  • cateran
    Hat lehet, hogy a grafika nem minden, meg ezek a kepek alapbol szarok, de az az utolso kep......hat felsirtam...800x600-ban, ultra low beallitassal keszult? Ennel szebb lovoldek vannak mar androidra is...
  • ReTeK
    ha fps akkor a grafika a lényeg... aha ércsük :D
  • adam46
    Igen, ezt nem értem én sem, ha vegyes érzelmek támadnak bennük a grafika kapcsán, akkor hogy lehet 5 csillag. Plusz egy 5 csillagos grafika értékeléshez tartozzon már hozzá, hogy megtanulják normálisan optimalizálni. Ezt elég sok helyen hibának hozzák fel. Következetlen az egész cikk.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.11.23. 11:40:37
  • Zombee
    Az SG.hu cikkekben a screenshotok nem mindig tükrözik a valóságot, ezek a képek egy MW3 szintet mutatnak, agyon vannak tömörítve, és szerintem nem is maximális részletességgel készültek.
    De persze a cikkben is vannak következetlenségek, ellentmondások, de még a sztori minősége is változik egy mondaton belül.
  • adam46
    Igen, az mondjuk érdemel 5 csillagot, meg lehet nézni a két játékot. Ha nem látod a különbséget, akkor vegyél szemüveget.
  • szomferi
    ma egyedül a Battlefront lehet 5 csillag grafikában, minden más csak kevesebb... vicc, amit írtál :D
  • adam46
    "A grafika például még mindig vegyes érzelmeket kelt bennünk" - De ennek ellenére jár rá az 5 csillag, agyam elszáll. Hogy néz ez ki? Erre 5 csillag? Sg szint...
  • molnibalage83
  • Totti5
    "Mindez azért nagy probléma, mert például PlayStation 4-en tükörsimán fut a végeredmény"

Egyrészt nem, másrészt a PS4 és Xbox One verzió sem 60 fps, csak az a target. 30-60 között van. A tavalyi AW a fix 60al tükörsimán futott, a BO3 nem 50%os frém eséseket produkál. Szóval ez így nem igaz, érdemes lenne javítani mert félrevezeti az olvasókat, HA már bele kellett keverni.
  • edios
    "azért biztosan sokan örültek volna nagyobb szabadságnak és már-már szerepjátékos szintű fejleszthetőségnek ezen a téren"

Ez a szerepjátékosdi annyira elterjedt manapság, hogy én már azt díjazom, ha valamelyik játékban nem kell ilyesmivel foglalkoznom.