13
  • cateran
    #13
    Ez valami vicc? 5 km-es hatotavolsag? 10kg suly? 6.5km/ora sebesseg? Nagy jovot latok ebben...ja, nem
  • Skylake
    #12
    Az a fontos, hogy a tesztüzemet ne BAZ megyében csinálják, mert ott nem sokáig szállítana bármit is. Mennyi alluménijjum, tesó, sőt, ha nem megy mindjárt a vasba', Rodrigó kissé átprogramozza, oszt mehet is kifigyelni, hova érdemes menni lopni. Már csak két manipulátorkart kell ráhenkölni, oszt' mehet is uborkát, dinnyét, meg bármi mást szedni.

    Egyébként érdemes lenne majd megtudni, hogy az ilyen robotkák, drónok és egyéb akkus szirsz*rok alkamazása mennyi környezeti externáliát termel. Az eddigi szállítási módokhoz képest, meg ahhoz, ha az emberek kevésbé kényelmük emelésre fókuszálnak. Mert ez az artuditu sok árut nem tud vinni, és a hatótávolsága szerintem kb. nulla egy közepes méretű település méretéhez képest.
  • fonak
    #11
  • Cat #10
    1. A kameráival nézi a környezetet, azaz felveszi az arcod. Ez ugyanolyan, mint felborítani egy motort vagy betörni egy kirakatüveget Szándékos rongálás. Ha példát akar statuálni még polgári pert is indíthat a kiesett haszon és az szükséges javítási költségek miatt.
    2. Nyilván ilyenkor jelzést küldene az adminisztrátornak.
  • tom_pika
    #9
    elég poénból felborítani, és ott kapálózik majd mint egy hátára fordított bogár...
    és ha egy iskolás 'véletlenül' (poénból) felborítja, az már bűncselekmény? nehéz terepnek tűnik ez a jogalkotónak, nehogy már véletlenül ne botolhassak el benne...
  • Tetsuo
    #8
    Miért áldozod fel az igazságot a polkorrektség oltárán?
    Természetesen nem tudod alátámasztani a hazugságodat, még csak meg sem próbáltad...
  • arty
    #7
    Valamiért kimaradt a fehérbőrű magyar a felsorolásból. Pont ugyan akkora tolvaj, mint a többi, sőt... :(
  • TokraFan
    #6
    MAjd egy olyan világban, ami nem pénz, hanem tudás alapú! Esetleg...Addig meg max. 5 métert lesz képes megtenni mielőtt egy cigga, nigga, újabban migra, vagy egyéb "rászoruló menekült" fel nem kapja továbbértékesítés céljából...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.11.22. 04:05:25
  • kvp
    #5
    Picit alulmereteztek mind a sebesseget, mind a hatotavolsagat, mind a szallitasi kapacitasat. Egy atlagos motoros pizzafutarhoz kepest meg nagyon sokat kell fejlodnie. A lehetoseg megvan, viszont jelen formajaban csak ipari vagy lakoparkokon belul eletkepes, de leginkabb csak irodakon/gyartelepeken belul.

    A budapesti jardakat es kozallapotokat egy 2-300 kilos gumirozott lanctalpas vagy joval nagyobb kereku hatkerekes jarmu tudna egyszeruen lekuzdeni, viszont az mar akar az utra is kimenethe a forgalomba, ahol gyorsabban is tudna haladni. Ha eleri a pizzafutarok teljesitmenyet, akkor lesz esetlleg eselye itthon eterjedni.
  • xyl
    #4
    A magas padka egyébként arra jó, hogy az autósok nem parkolnak a járdán. 25 cm erre már elég. De tényleg, ott lehet belőle valami, ahol ha valaki ottfelejt valamit valahol, akkor napok múlva is megtalálja. (Én csak hírből hallottam, hogy ilyen is van).
  • Tetsuo
    #3
    100% hogy ebből nem lesz semmi.
  • dzsagon
    #2
    Felkapom oszt elszaladok vele.
  • Dewri
    #1
    Na ez nálunk nem fog működni, mert az 20 centis padkák, a járdák csodás minősége, illetve a hiányzó járdák nem igazán ilyen robotoknak valók...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.11.21. 20:43:05