12
  • H3nG
    Hát a hajós csatáktól nekem herótom van :( Az építkezés aranyos de kicsit egyszerű az épületek pedig hamar unalmasak lesznek :(
  • Csacsis
    Én csak az ANNO 2070-et ismerem, Az nagyon jó lett, elég összetett, kicsit olyan, mintha a Sim-city-t ötvözték volna a settlers-el habár a harci rész nekem sosem tetszett benne, szerencsére az teljes mértékben mellőzhető is a játékmenet alatt.
    Az épületek egyformasága szerintem direkt van, hogy egy nagyobb városnál egyszerűbben felismerhetőek legyenek az egyes épülettípusok. Ezzel nincs is baj. Az anno 2070-et én mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek van jó sok ideje várost és gazdaságot építgetni. A multiplayeres tartalma viszont komoly hiányosságokkal küzd.
    LEhet ezt a részt is megnézem majd egyszer (amikor occó lesz steamen :Đ ).

• Zsocee
    Körülbelül két hete Anno témájú reklámmal van tele az sg hátoldala, ebből kiindulva gondolom senki sem számít savazó cikkre.
  • TokraFan
    A kedves cikkíró -csak nem Ötvös csopike??-, néha ránézhetne legalább a Steam commentekre is! Abból elég sok minden kiderül, es máris pontosabb cikkek keszulhetnenek...
  • wedge31
    Akkor ne beszéljen a szavatosságról meg az endgame tartalomról...
  • Tetsuo
    Miért baj az, hogy nem játszották végig? Játsza végig az, aki a - nem spoilerező - cikk alapján kedvet kap hozzá!
    Gondolom, sietni kell ahhoz, hogy az elsők között írjanak róla...
  • Tetsuo
    Ez a sok egyforma épület azért eléggé rontja az összképet.
  • laci4321
    Ahogy elnézem a képeket, szólt a játék hogy 2 óra hosszája játszanak, aztán léptek is ki. Semmi kép nincs a jeges területről sem, hát még a holdról. És annak az időnek is a fele a tengeri csatára ment el. Pedig még 8 óra után is van új dolog!
    Még sosem játszottam az anno sorozat egyetlen tagjával sem, így nem is tudom összehasonlítani őket. Engem a sci-fi+városépítő témája miatt vett rá a kipróbálásra, és azonnal magába is szippantott! Ha felkeltette annyira a játék bárki érdeklődését, hogy belenézzen ebbe a cikkbe, akkor próbálja ki nyugodtan a darabot, nem bánja meg! :)
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2015.11.15. 11:44:28
  • molnibalage83
    Életemben nem hallottam erről a sorozatról. A bemutatóból és a képekből alig saccolható meg a stílus is? Modern Sim City? RTS építkezős játék?

A szakállas fickó az egyik képen meg tiszta Anthony Hopkins...
  • wedge31
    Nem ez a első olyan teszt itt az sg-n aminek kb, 90%-val nem értek egyet...mint régi anno rajongó mondom ez a rész nagyon gyenge lett.