6
  • Jawarider
    Mint a szórakozóhelyeken:

A kommersz , hallgathatatlan zenéjű helyeken tömegnyomor, ahol meg job zene van, kongás....
  • NEXUS6
    Kegyetlen az élet, lassan pályát kell váltanom!
    :D
  • DantszEE
    Az ugye megvan, hogy Bellucci össz-vissz 4 évvel idősebb Craignél?
    Arra bezzeg nincs panasz, ha az 50-hez közelítő úriember kislányokat dönget a filmvásznon.:)
  • NEXUS6
    Olvasgatva az előző bondos cikk fórumát az a gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy a sorozat Roger Moore óta látványosan veszít limonádé jellegéből, és kezdi túl komolyan venni önmagát, de addig soha nem jut el, hogy egy nem túl magas igényszintet megüssön. Néha már már ciki a komolykodása, kb mint amikor Sasjózsi neki áll síróbohócot játszani.
    El kéne dönteni, hogy mit akarnak, mert hiányoznak a nagymenő beszólások, Craig egyértelműen egy tuskó, kisember Bondja, ami nem baj, csak sokkal több tartalom kéne.

Ez a film is simán lehetett volna akár klasszis is, csak valami minimlis humort, meg életszerűséget kellett volna belevinni a párbeszédekbe, és a sztorit azért csak be kellett volna bonyolítani. Az sajna marha kevés volt, hogy kérdezzük meg Kjút, hogy hova menjünk legközelebb gyakni, aki félperc intenzív képernyőnézéssel leszedi a netről a választ, vagy valahonnan. De egy-két esetben még ennyi felvezetés sincs.
  • Wittgen
    Na ja. A Craig-es Bondok eddig nagyon bejöttek, de ez az uccsó elég unalmas lett. Az autós üldözés kafa volt, de valahogy nekem olyan "csinálunk valamit, aztán úgyis zabálják, mert Bond" érzésem volt végig. Mintha csak a pénzre hajtottak volna. Remélem egy új forgatókönyvíró és egy új rendező újra életet lehel bele.
    Sam Mendes kiégett a Skyfall után.
  • NEXUS6
    Nem vagyok egy JB rajongó, de ez szerintem töxar lett. Akciójelenetek egymásutánja, amelyek között szép tájakról készült snittek vannak. Nagyiszex Mónikabeluccsival, ami egy kis perverz élvezetet azért jelent, majd egy tök jellegtelen bondmenyecske. Hmmm.

Még Waltz sem tud életet lehelni ebbe a lassan, bár nem fájdalommentesen kihülő testbe, mert hiába ripacskodik a maga érdekes stílusában neki is elfelejtettek jó szövegeket írni. Bár még mindig több a semminél, mert a színre lépéséig gyak ua élvezetet nyújtja a film, ha a hangot csutkára lecsavarjuk és berakunk valami normális zenét, mert a permanens tamtam dobnál azért vannak jobbak is.

A nyitózene meg szerintem kb koncsítawúrsztrimék lett, szal erőteljesen megosztó.

Ennek ellenére a film még is egyszer nézhető, mert az ember eccerűen nem akarja elhinni, hogy egy szép üres lufival ennyit vesződnek.

Röviden.