10
-
Nos #10 Ez így egy kifejezést, amit a legtöbb ember ismer. Minden nyelvben van hasonló, fura, hogy te még nem találkoztál ilyenekkel. -
Macropus Rufus #9 namost a Blizzardnak ezeken a játékokon kívül volt más alkotása is :D
Szóval akkor lehetne (a teljesség igénye nélkül)
RPM Racing film
The Lost Viking film
Rock'n Roll racing film
Blackthorne film
The Death and Return of Superman film
Justice League Task Force film
Battle Chess film
Castles film
Shanghai (na ebből milyen ütős filmet lehetne csinálni :D :D)
okés, aki 95 után kapcsolódott be a Blizzard világába azoknak érthető, hogy csak a Warcraft széria a Starcraft és a Diablo jelenti a Blizzard játékait.
Igaz 95 után más játékot nem is csináltak csak a fent megnevezett 3 játék különböző verzióit. Amik ugyan nem rosszak, de egy kicsit sablonosak. (gy.k. hogyan lehet egy 5letről 34635 bőr lehúzni) -
#8 "Az alkotást olyan nevek jegyzik majd, mint"
nem olyanok... pontosan azok -
asgh #7 A Hearthstone a Warcraft világra épül, abból hogy csinálnak külön sorozatot a Warcraft mellett?
Egy Josh Whedon által készített Starcraft sorozat viszont ütős lenne. -
Sir Cryalot #6 mániánszki blizzardszki, esportszki notenoughszki -
Ender Wiggin #5 Nem értem miért kell mindent elcseszni filmekkel. -
#4 Hearthstone :DDDD -
Kryon #3 Szerintem az Overwatchból lehetne jó kis sorozatot csinálni. A hősök sztorijai alapján érdekes világ lenne. Sok évadot ki lehetne belőle hozni, ha jól megcsinálják. -
#2 Starcraaaft! Na végre! A legvárósabb ez lesz. Mondjuk nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül a Warcraft film, de eddig számomra trailer alapján 10/8-9 -
paby88 #1 hát diablo azért érdekes lenne ha tényleg hűek akarnak lenni a játékhoz akkor a szöveg 1-2 oldalon elfér, olvastam 3 diablo-s könyvet nem voltak rosszak de ha nem írják rá, hogy diablo akkor nem mondtam volna meg sima fantasy volt