72
A Farm
-
#72 viszlát csáó, remélem több rész nem lesz :D -
#71 Mr Bajusz. -
#70 viszlát csáó -
SzocsA #69 Ő dobta oda neki azt a téglát amiben benne volt a kulcs?
De előtte a csaj adta neki.... -
#68 :D, hát azért a vízben tégla keresős elég hard volt -
#67 döntő előtt, ennyi arcoskodás után, egy kis csaj által így kiesni... good job attila, mehetsz haza te gyökér! :D -
Stockbauer33 #66 -
Stockbauer33 #65 -
#64 van vagy 18éves se :D -
#63 Gábornak milyen nője van.. uhh nem semmi :D -
#62 attila feje, mikor rájött, hogy itt kevés lesz a szájkarate, és másodjára is összecsomagolták... priceless!
-
#61 kösz a spoilert ... -
SzocsA #60 Sanyát leitatták előző nap így könnyű nyerni a másiknak :D -
#59 igen és néha mezítláb tovább bírják, mint itt ők :D -
#58 Survivorban a "Get a grip" nevu proba magyar verzioja, bar ott van vagy 10 vajat es mezitlab csinalod az egesz csapattal, itt meg volt 3 vajat es bakkancsban, parbajkent 1v1-ben :) -
SzocsA #57 De ez milyen párbaj volt? Állni egy póznán..... -
#56 hm :D
kiesett a norbika azt hittem megnyeri lol :D
attila vagy gábor amilyen idióta remélem valamelyik megnyeri :D -
#55 nem :D -
#54 wtf Attila feladja holnap? :O -
#53 nah nah hétfői rész egész érdekes lesz :O -
#52 jaj megszakad a szívem, JAH NEM -
#51 szerintem Sanyát választja -
#50 ez az Attila a malacokkal aludt :DDD -
#49 Gergőt jól kibeszélték hm -
#48 De itt még valahogy kinézett.... Eléggé meghízott! -
#47 amúgy érdekes olyanok vannak benne, akik már szerepeltek valami műsorba (protekció) :D -
#46 laura meg az éjjel-nappal bp-ben volt tavaly... -
Alekfognyerni #45 Köszi, igazából rájöttem, hogy valószínűleg azért nem tudom megnézni mert explorert használok. Régebben arról is engedte. -
#44 anyu reakciója: A HÜLYE FASZ FELADTA! :D
holnap meg feladja laura is :D sok éhenkórász :D
dani meg megy vissza dháháháh :D -
#43 Márk is feladta :D Dani meg visszamegy :DDDD
mekkora epic :D
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.03.30. 19:56:25 -
#42 jaaa tényleg abban volt :DDD
a vigyél el :DD -
#41 izé a rtl-en volt bence műsora amikor a nők nyomkodták gombokat és faszikért kellett versenyezniük a vigyél el című műsorban, nah abban tolta az idióta szőkét tudtam hogy ismerős az az irritáló hangja -
#40 :D
mert regisztrálni kell egy accountot ami ingyenes, belépsz és már azt nézel amit akarsz
fönt reg utána bal fent műsorok és kiválasztod a farm-ot és nézed vissza a részeket
-
Alekfognyerni #39 Sziasztok! Nem tudjátok hogyan lehet visszanézni az adásokat? Az RTL Klub oldalain már nagyon régóta nem indulnak el nekem a videók. Mit csinálok rosszul? Valaki be tudja rakni ide a mai adást? Lemaradtam róla. Köszi! -
Stockbauer33 #38 http://velvet.hu/gumicukor/2016/03/29/mar_3_milliot_nyert_korabban_az_rtl-tol_farm_gergo/ -
#37 öröm volt nézni, hogy mit alakít macgyver a párbajon. erre igazán találó kifejezés a "justice boner". -
Ironman2 #36 No a kis Vivien nem gátlásos annyira.Folyjon a nyálatok!
Így pancsolt együtt Vivien,és Cintia -
SzocsA #35 De szerintem csak kamuzott, vagy a faterjának van és ő nem csinál semmit csak a pénzt költi.
Mellesleg az Attila elszólta magát, annál a kutyás szavazásnál, hogy ha majd ő lesz jövő héten a farm gazda vagy mi, a főnök, akkor kiteszi a kutyát. Szóval már előre tudta, hogy mi van.
Amúgy ez meg köcsögség, hogy aki kiesik az dönti el, hogy ki legyen a főnök.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.03.26. 21:49:04 -
#34 jaja láttam, remélem a NAV rászáll :DD -
SzocsA #33 Láttam, de amikor a csajnak udvarolt, azt mondta neki, hogy van cége Milánóban, Dortmundban meg még tudja a fene, hogy hol és hogy megveszi a kamionokat 200 euróért és itthon eladja 1 500 000 millióért. Meg hogy van mercije meg bmwje. szóval így kell megvenni a lányokat vagy felszedni! Gyökér.
Ennek van cége, mikor két botot nem tudott összekötni?