Kiderült, melyik hazai csatornára érkezik ősszel a Heroes Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez még idézőjelben sem reboot. Sokkal inkább folytatás.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Minek "reboot" egy bukott sorozatnak?
Az első évadot (mai napig nem vágom, hogy mi tetszett benne annyira) 1,5 nap alatt ledaráltam. A második évad akkora rakás szar volt, hogy a többit soha nem néztem meg. Igen, akkor volt az írói sztrájk, de valahol érdekes, hogy pl. a párhuzamosan futó House MD. legjobb évada talán a 4. volt. Szóval csak erre fogni elég nehéz lenne....
Az első évadot (mai napig nem vágom, hogy mi tetszett benne annyira) 1,5 nap alatt ledaráltam. A második évad akkora rakás szar volt, hogy a többit soha nem néztem meg. Igen, akkor volt az írói sztrájk, de valahol érdekes, hogy pl. a párhuzamosan futó House MD. legjobb évada talán a 4. volt. Szóval csak erre fogni elég nehéz lenne....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/