3
új böngészős MMO RTS áték, ami kifejezetten nem fizess és nyerj alapú
  • cherubim06
    #3
    Január 23-án indul a nyílt béta.
  • cherubim06
    #2
    Crown of the Gods ™ egy Free-to-win (ingyen is megnyerhető) MMO (masszívan többjátékos online) valós idejű stratégiai játék a Gaming Addict Studios fejlesztésében, Kifejezetten nem, sőt soha nem lesz, a "fizess és nyerj" típusú játék(amiből már rengeteg létezik). Crown of the Gods ™ a béta tesztelés harmadik fordulójában jár, és 2016 elején teljesen publikus lesz. Tulajdonképpen az EA Games által felszámolt Lord of Ultima ujragondolásáról és továbbfejlesztéséről van szó, ezúttal egy független csapattól.

    CotG jellegzetességek:

    -valós idejű harc (haditengerészet is)
    -birodalom kiépítése
    -robusztus kereskedési rendszer
    -több mint 18 különböző katonai egység
    -31 különböző típusú épület, amelyek mélyreható várostervezést igényelnek
    -összefogást igénylő végjáték

    Az "Istenek Bajnoka" az lesz, aki megbirkózik a diplomáciával és a kereskedelemmel, valamint a kémkedést, ellenséges városok és kastélyok fosztogatását és ostromát magába foglaló katonai tevékenységeket is magas szinten elsajátítja.

    A CotG egy rendkívül "mély" stratégiai játék, melynek része az intenzív társas élet, egy fejlett kereskedési rendszer, széles körű szövetségi funkciók, online chat, és a fórumok. A játék béta állapotban angol nyelven érhető el, de később lesznek más nyelvű szerverek is.
    Ha a bétatesztek befejeződtek akkor egy egyedülálló játék indul el azok számára akik kedvelik a mély, hosszú-távú játékokat, amelyben kifinomult automatizálás segíti a mikromenedzsment csökkentését.
  • cherubim06
    #1
    Akinek mond valamit a Lord Of Ultima, az figyeljen mert valami izgalmas készülődik.
    https://www.crownofthegods.com/home.php