27
  • Archenemy
    "csakhát 69-ben még csak egy kéjes gondolat lehettél."

69-ből nem lesz gyerek, mert az ondó nem jut a petesejt közelébe.
  • gothmog
    Mmmhm...
    És ezt egyébként melyik korábbi felvetésre bírtad válaszolni?
  • molnibalage83
    Te most tényleg az SG által viszontlinkelt bulvár szarokkal akarsz érvelni. Jó, hogy nem a popó magazinnal...
  • Moondom
    https://sg.hu/cikkek/113113/az-amerikai-holdraszallasokat-vizsgalnak-az-oroszok
  • molnibalage83
    A tiedé annál inkább. Csak egy újabb bannolásra vágyó konteós vagy...
  • gothmog
    "bár egy időben eltüntek"
    citáció szükségeltetik.
    "de hát legalább félévente kellene frissíteni ezeket, nem a 69-72-es képeket kellene fényezni.
    Most ugye arról beszélsz, hogy a Project Apollo Archive mostmár a flickr-en is fent van?
    Le vagy maradva mintegy 40-50 évvel.
    Go google->
    Jaxa, Kaguya-Selene;
    Nasa,LROC
    Utóbbi holdtérképe jobb felbontású mint a googleearth (40vs50cm/pixel)
  • gforce9
    "Ha csak egy felvétel nem hamis, akkor mi van? "

Hmm érdekes kérdés. Azon elgondolkodtál már, hogy itt ez a tömérdek felvétel, fotó, mittudoménmi. És ezek egyike sem "kézzelfogható" cáfolhatatlan bizonyíték? Ha tényleg léteznének, akkor a több évtized alatt csak lett volna tán 1 eset ami kétségbevonhatatlan, nem?
  • gforce9
    Nem pörgeted te kicsit túl magad? Olyan nehéz elfogadni, hogy valaki nem hiszi el ezeket? Ha jól gondolom te sem egy albérletben élsz egy marslakóval, hogy kijelenthesd, tuti hogy létezik. Egyébként pedig a történelemből láthatnád, hogy a csalásból lehet igazán jó pénzt keresni és még befektetés sem kell hozzá, csak hiszékeny emberek.
  • Moondom
    http://24.hu/tudomany/2015/11/03/ufo-jelent-meg-a-nasa-elo-adasaban-gyorsan-le-is-allitottak/

Mesélj nekünk ! Szentjános bogara az űrben. A Vénusz becsillant. Fénytörés a lencsibaba szemében. A Nap tükröződött egy levált hajtóműfokozatban. :-))) A magadfajták mindig találnak magyarázatokat mindenre, de sohasem találják el az igazságot, mert a hazugság a lételemük. Hazudj!
  • Irasidus
    Miért megnézted? Nem. Te csak rinyálsz itt, és kelted a feszültséget, hogy mikor lesznek a Holdról HD képek, meg real-time. Ahelyett, hogy kimennél megnézni! Mi akadályoz meg ebben, tolószékes vagy? Elhiheted telne ennél többre és cifrábbra is, hogy mit gondolok a hozzád hasonlókról, csak moderálom magamat. No, most, hogy megkaptad minden kérdésedre a választ - szólj ha nem! - szerintem abba is hagyhatod. Persze anyázzál még két sort, az megvárjuk, utána nyomás aludni!
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.11.03. 18:52:11
  • Moondom
    "...mivel arra nem vagy képes, hogy felemeld a valagad a monitor elől, és megnézd a Holdat, real-time, saját szemeddel. Te olyan elkényeztet gyerek vagy, igaz? Aki csak azt várja, hogy más megcsinál helyette majd mindet? Vagy csak ilyen gyenge trollkodásra telik?"

Ebből a röfögésből pontosan látszik, hogy ki a troll.
  • Irasidus
    "Mit szólsz ehhez? Ez a némber azt se tudja kivel röfög ..."

Kivel? Mesélj! Én egyenlőre csak trollt látok...
  • Irasidus
    Igen én felemelem, míg te csak a monitort bámulod naphosszat és azzal szórakozol, hogy hogyan tudsz vitát generálni. Mint mondtam már, nem tudsz te semmit sem. Rólam se, és a világról se - és a monitort bámulva nem is fogsz. Ahhoz ki kellene mozdul, és elmerülni a csillagos égbolt szépségében. Sajnállak, mert neked ez soha nem fog megadatni, téged az csap be aki akar. :/ De bizonyítsd be, hogy tévedtem, és vegyél egy távcsövet és kezd el megismerni a világot!
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.11.03. 17:20:32
  • Moondom
    Téged senki se bunkózott. Látom még nem néztél szét a Net-en. Tedd meg, aztán gyere vissza beszélgetni! Ne a fényevőkkel, meg azt ezotériával keverd a dolgokat, nézz NASA felvételeket, vagy nézd a Holdat jó látcsövekkel real time! Engem a Moon domok jobban érdekelnének, mint az Enceladus. Gondolkozz! Ha csak egy felvétel nem hamis, akkor mi van? Én úgy gondolom, hogy csak nagyon kevés felvétel lehet hamis.

És végül:

"Honnan tudnád te azt, hogy melyik hamis? Éltedben nem láttad még a Holdat saját szemeddel... Nem tudsz te semmit sem."
    Mit szólsz ehhez? Ez a némber azt se tudja kivel röfög, de megteszi, mert kedves is van, meg ideje is.
  • gforce9
    Te kezdtél el bunkózni, mégis mit vártál?

A videóddal kapcsolatban pedig annyit, hogy az ilyen dolgokban sok ember hisz, mások pedig ebből igencsak jól megélnek. Az utóbbiak készítik az ilyen videókat. Ezek ugyanannyira meggyőzőek, mint az ezotériában hívők meséi vagy épp a fényevők....
  • Moondom
    Tudok annyit mint te kicsi, sőt.
  • Moondom
    A stílusod egy bunkót takar. A haverom megfigyelte a Holdat, és ezt látta.

https://www.youtube.com/watch?v=2_EZTBaSEWU

Te láttál hasonlót ? Felemelted a valagod? Nyilván mert te nem vagy elkényeztetett kócsag. "Az ember ott segít, ahol tud." Ez nem trollkodás ? De bizony az.
    Utoljára szerkesztette: Moondom, 2015.11.03. 15:58:08
  • Irasidus
    Honnan tudnád te azt, hogy melyik hamis? Éltedben nem láttad még a Holdat saját szemeddel... Nem tudsz te semmit sem.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.11.03. 15:26:36
  • Irasidus
    Én neked javasoltam, mivel arra nem vagy képes, hogy felemeld a valagad a monitor elől, és megnézd a Holdat, real-time, saját szemeddel. Te olyan elkényeztet gyerek vagy, igaz? Aki csak azt várja, hogy más megcsinál helyette majd mindet? Vagy csak ilyen gyenge trollkodásra telik?
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.11.03. 15:25:38
  • Moondom
    A NASA örült volna elkésett javaslatodnak, csakhát 69-ben még csak egy kéjes gondolat lehettél. :)
  • Moondom
    A hamis képek meg vannak, bár egy időben eltüntek. Most a Photoshopolt képek előkerültek, de hát legalább félévente kellene frissíteni ezeket, nem a 69-72-es képeket kellene fényezni. Ismerjük Kubrik,és felesége vallomásait a hamis Holdraszállás filmekről.
    Tehát: a valódi Hold érdekelne, nem az Enceladus. Step by step - moondja az angol.
    Utoljára szerkesztette: Moondom, 2015.11.03. 15:13:28
  • Irasidus
    Link. bármikor real time nézheted a Holdat amikor látszik. Nincs mit, nem kell hálálkodni. Az ember ott segít, ahol tud.
  • gforce9
    Az előbb még hd képek kellettek. Azok meg vannak. Ja mosmár tv-adó kell önálló csatornán esetleg még reklámpercek is legyenek? :)

Kicsikét drága muri lenne. Szeretnéd állni egy ilyen rendszer működtetésének költségét? :) Keresd meg a NASA-t nem fognak nemet mondani az adományodra.
  • Moondom
    Te nyilván rákerestél, és találtál real is time közvetítést a Holdról. Adnál egy linket ?
  • molnibalage83
    Csak egy újabb konteós balfasz...
  • gforce9
    Talán keress rá....
  • Moondom
    Talán egyszer a Holdról is készülnek már Hi-Res képek, akár naponta.. Erre várunk usque 43 éve. Ez azért sok.