5
  • animastudio500
    #5
    Nem láttam a filmet, de Vin már lassan kiöregszik és nem nagyon fogja a kutyát se érdekelni, amit csinál. Még az ismertség előtt voltak olyan filmjei, amiben elfogadható esetleg közepes szereplő volt, de például a sötétség krónikájában nem volt rossz, az nekem tetszett a scifi témája miatt. Nem feltétlen a jelenben lesznek a filmek nézettek vagy nézhetőbbek, mert van egy irányvonal és az átlagos fogyasztók zöme is teljesen sokrétű és nehéz kiigazodni rajta. Ez majdnem olyan mint a játékipar, ott is vannak trendibb műfajok és címek és vannak csak rétegjátékok, amiket sok esetben pár ezres tábor szeret meg és játszik.

    Ez talán az egyszer megnézhető kategóriába tartozik, majd meglátjuk, viszont biztosan nem a legeslegrosszabb film.

    Elég csak a Troll2-t megemlíteni, ami iszonyatos film, de mivel annyira tréj, hogy az már jó, ezért az is kult film lett és néha előveszi az ember, ha agyzsibbasztást akar.
  • Aldo Moro
    #4
    Ez a faszi a színészet alja. Szó szerint egy arckifejezéssel nyom végig egy filmet. Ki nyomja? Még Steve Austin is jobb nála, pedig az is lent van erősen.
  • Sir Cryalot
    #3
    Nomen est omen
  • aru
    #2
    Láttam nem érte meg a jegy árát. Sem látványban sem a történetben nem éri el még az átlagos szintet sem. :(
  • wraithLord
    #1
    Én bírom Vin Diesel filmjeit, de elsősorban nem azért, mert szeretem a kommersz, átlagos (vagy az alatti) teljesítményű színészekkel eljátszatott átlagos és/vagy kliséhegy filmeket, hanem talán mert Diesel érdekes témákba tud belenyúlni, illetve tudják belevonni.
    A legkevésbé a Fast and Furious "sorozat" érdekel a filmjei közül, de igazából az sem rossz. De nem elég jó, és nagyon rossz irányba csúszott el az utóbbi részekben, aminek a csúcspontja az utolsó, már-már Marvel szuperhősös filmnek beillő csöpögős rész.

    Lehet, hogy szar a Babylon AD, de nekem pl. tetszett, mert ez is olyan témát kapott el, ami nem annyira jellemző a filmiparra, és nekem igényem van rá. Mint a The Last Witch Hunter is többé-kevésbé ilyen, és pl. a Riddick filmek. Kommersz, nem a legjobb, de kell. :D