5
  • Bagoly81
    #5
    de pl ha a te lakásod keresztez egy olyan rádió állomást, amin keresztül internetes csalást követnek el, és te engeded a rádió hullámokat keresztül menni a lakásodon, még bűn részes is lehetsz, szóval még le is csukhatnak akkor. :D szóval jó lesz vigyázni :D
  • dlb
    #4
    Akkor ezek szerint én is kérhetek pénzt Telekom-tól mert az jelen van a térerejével lakásomba én pedig más szolgáltatót használok és zavarja az aurámat, éjjelente nem tudok tőle aludni... xD Sőt minden egyes szolgáltató meg kéne fizesse hogy az én privát szférámat szennyezi a rádió hullámaikkal pedig nincs is szükségem rájuk.... Ha már azt játsszuk ki tud nagyobb baromságért több jövedelemhez jutni.
  • Palinko
    #3
    nem lazsálnak idióta eu vezetés feladta a netsemlegességet, pár eddig is meglévő homályos ígéretért a roaminggal kapcsolatban, most tessék meginni ennek a levét a valóban Sturmbanführer képében.
  • Cat #2
    Szerintem pont a Facebook pl. simán meg tudja kerülni: megvásárolja mondjuk a cég 10% százalékát, berak két embert az igazgatótanácsba és kikényszeríti, hogy ő ne fizessen semmit.
  • Skylake
    #1
    Én ugyan nem vagyok sem a Google, sem a Facebook, és hasonló informatikai dinoszauruszok barátja, ahogy az jól ismert, de előre örülök, hogy ezek aztán valószínűleg nem fogják hagyni, hogy a T, ezzel a Sturmbanführer fejű Höttges-sel az élén pénzt szedjen ki a zsebükből. Mert főleg tőlük lehet a T nézőpontjából szakítani nagy zsét, mivel szolgáltatásaikat rengetegen használják. Popcorn-time: szép csörtéknek nézünk elébe.