Készül az Ocean's Eleven rebootja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Hősei is lesz női változatban ? Meg Sztálingrád...??
/na jó, kicsit erős tudom /
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2015.11.02. 15:52:55
/na jó, kicsit erős tudom /
Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2015.11.02. 15:52:55
A gugli nem tud rola, beavatnal? (konyv valoban van, talan szinpadi adaptacio is, de film?)
Az Expendables jogos, sajnos 😄
Masreszt valoban unalmas...nem azert mert himsoviniszta vagyok, hanem mert kulonallo filmeket kellene csinalni, nem feldolgozni 1 meglevot. Van ami nem mukodik, ha csak megvaltoztatod a szereplok nemet. Pl Rambo noi verzio..hat ize...
Az Expendables jogos, sajnos 😄
Masreszt valoban unalmas...nem azert mert himsoviniszta vagyok, hanem mert kulonallo filmeket kellene csinalni, nem feldolgozni 1 meglevot. Van ami nem mukodik, ha csak megvaltoztatod a szereplok nemet. Pl Rambo noi verzio..hat ize...
Van 12 dühös nő. És kábé 40 éve készülnek filmeknek női verziói, s ha valami elindította mostanság, akkor a The Expendables. De üdv a valóságban.
Nem mellesleg, üdvözlendő a dolog.
Nem mellesleg, üdvözlendő a dolog.
Fasza. A Szellemírtók elindított egy trendet, úgy tűnik... Lesz gondolom Ben Hur, Remény rabjai csak nőkkel, meg 12 dühös nő, Ryan közlegénynő megmentése... stb stb stb.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams