7
Ki miért szereti, illetve nem szereti. Kedvenc játékod, játékaid és amit szeretnél kipróbálni.
 • Norbertboy
  #7
  Sziasztok!

  Nézzetek be a csatornámra: Bull World Gaming
 • Dobronski
  #6
  2 haver meg en. Vegyukmegdejo a trailer. 21k harmonknak. Na bennvagy? Faszt. Najo probalkozz. Belepett. 800*600. Fuck go forum. Megvan, turkalni kellaz ini fajlban. Na zsir. Beleptem, gyere teis. Sikerult spawnolni? Igen. A fold ala. Halj meg. Nem tudok. Halj ehen. Fel ora. Respawn. 2 ora gyaloglasra egymastol. Talalkozunk. Kifagy a szerver. Karaktereink eltunnek. Ujra. Felszereles megvan. Ne egy zombi. Nemhal meg. Csak en. Ujra. Gear megvan ujra. Valami lathatatlan gyerek ut. Megol, nevet. Mi nem. Ujra. Logout. Login. Karakter megint nincs meg. Ujra. Felsetalok a lepcson. Eltorik a labam. Ujra. Najo hagyjuk. Eltelik 2 ev, kijott 20 patch ami tartalmaz 30nadragot, 2 fegyvert es egy bugos platoskocsit. Hegyoldalon allo, beesek fold ala. Najo uninstll.

  Amugy voltak jo pillanataink a 120 ora alatt, de a jatek szarabb mint volt. Tud izgalmas lenni ha mar van mit vesztened.
 • Norbertboy
  #5
  Ennyire rossz?
 • Dobronski
  #4
  DayZ-t ne vegye meg senki.
 • Norbertboy
  #3
  Megvettem a The Forest -et, remek játék. Nagyon jól van optimalizálva, majdnem mint a H1Z1. Eddig hasonló élményt nyújt mint a Long Dark, igaz más stílusú.

 • soo277
  #2
  A Miscreated re most jött egy 6gb os tapasz
 • Norbertboy
  #1
  Nekem jelen pillanatban a kedvenceim, a H1Z1, Rust, The Long Dark, 7 Days to Die. Túlélő játék mániás vagyok.

  A Stranded Deep unalmas (pedig azt hittem jó lesz) . Better Late Than DEAD tetszett, de rettentően rosszul van optimizálva. ARK: Survival Evolved szintén optimizálatlan, ahogy hallom jó játék, ha lesz új gépem kipróbálom újra. A Miscreated szintén zenész, mellette súlyos bugokkal bír.

  Az általam kipróbált játékok közül a H1Z1 van a legjobban optimalizálva. Utána jön a The Long Dark, ami egy rettentően jó játék, szerintem kötelező darab műfaj rajongóinak!

  Most amit tervezgetek megvenni az a The Forest, kipróbáltam már és meglepően jól volt optimalizálva.