10
-
ElNano #10 Soha nem néztem, könyökömön jön ki a zombi téma, rohadtul nem érdekel, vagyis a cikk címe már nem jó.
Relixo: Mert aztán ilyen sorozatokat nézni kimagasló intellektuális tevékenység, hát hogyne, legfeljebb egy konzumzombinak, csak hogy tudd hol a helyed. Értelmes könyvet meg életedben nem olvastál, max Trónok Harcát - mert aktuálisan épp azt zabálja a tömeg -, lefogadom. :D
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.11.02. 23:05:42 -
dzsagon #9 Hát ennek már soha sem lesz vége? -
#8 Nem vagyok sorozat nezo, TV-m sincs, meg amugy sem szeretem a "szopatast" (heti 1 resz, tele reklammal, fix idopontban, az epizod/evad vegen cumiztatas a kovetkezore stb), de az elso 5 evadot vegigneztem (egyben az egeesz, napi 3-4 resz egymas utan), nezheto, nincs vele nagy gond, leszamitva az aprobb idohuzo, ismetlo, tulmagyarazo reszeket (ami logikus a sorozat jelleg miatt, de azt gyorsan at lehet tekergetni).
2-3 ev mulva "eloveszem" a folytatasokat:) -
#7 Valami amcsi izé :)
(durva hogy a mai nagy amerikai frencsájzoknak én is csak a címét ismerem viszont itt a cím volt provokatív hogy "mindenki WDt fog nézni" )
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.11.01. 08:31:39 -
tomboy013 #6 Mennyi helyesírás guru van itt, de írni egyik se tud az a legszebb az egészben. :D -
hgaben90 #5 2014 óta a közelébe se mentem. -
cateran #4 Mondatot nagybetuvel kezdunk! Valamint minimum 3 vesszohiba, tovabba 1 irasjel hiba 2 mondatban! A billetyuzet es billetyuzet-kiosztas nem ismerete mondjuk bocsanatos bun 1 informatikai oldalon...ja, nem...
Szoval inkabb dugulj el!:P -
Relixo #3 duke menjél akkor nézzed csak az éjjel nappal budapest meg az ilyen és ehhez hasonló ótvar műsorokat! (ja és igen, tanulj már meg ékezettel írni ha magyar vagy) -
tomboy013 #2 A jelenlegi évad végre izgalmas és eseménydús az elmúlt évadokkal ellentétben. Ha ilyen marad a sorozat akkor folytathatják még jó pár évig. A Fear The Walking Dead is remélem szép lassan felnő mellé mert egyébként az is tetszett, de kevésbé volt eseménydús. Szóval folytassák csak. -
duke #1 "Most már biztos: 2017-ben is The Walking Deadet fog nézni mindenki "
Eddig se neztem, sot azt se tudom mi az.