Most már biztos: 2017-ben is The Walking Deadet fog nézni mindenki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soha nem néztem, könyökömön jön ki a zombi téma, rohadtul nem érdekel, vagyis a cikk címe már nem jó.

Relixo: Mert aztán ilyen sorozatokat nézni kimagasló intellektuális tevékenység, hát hogyne, legfeljebb egy konzumzombinak, csak hogy tudd hol a helyed. Értelmes könyvet meg életedben nem olvastál, max Trónok Harcát - mert aktuálisan épp azt zabálja a tömeg -, lefogadom. 😄
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.11.02. 23:05:42

Je suis blanc et européenne!

Hát ennek már soha sem lesz vége?
Alexease
Nem vagyok sorozat nezo, TV-m sincs, meg amugy sem szeretem a "szopatast" (heti 1 resz, tele reklammal, fix idopontban, az epizod/evad vegen cumiztatas a kovetkezore stb), de az elso 5 evadot vegigneztem (egyben az egeesz, napi 3-4 resz egymas utan), nezheto, nincs vele nagy gond, leszamitva az aprobb idohuzo, ismetlo, tulmagyarazo reszeket (ami logikus a sorozat jelleg miatt, de azt gyorsan at lehet tekergetni).

2-3 ev mulva "eloveszem" a folytatasokat😊
zola2000
Valami amcsi izé 😊

(durva hogy a mai nagy amerikai frencsájzoknak én is csak a címét ismerem viszont itt a cím volt provokatív hogy "mindenki WDt fog nézni" )
Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.11.01. 08:31:39

A

Mennyi helyesírás guru van itt, de írni egyik se tud az a legszebb az egészben. 😄

2014 óta a közelébe se mentem.

Mondatot nagybetuvel kezdunk! Valamint minimum 3 vesszohiba, tovabba 1 irasjel hiba 2 mondatban! A billetyuzet es billetyuzet-kiosztas nem ismerete mondjuk bocsanatos bun 1 informatikai oldalon...ja, nem...
Szoval inkabb dugulj el!😛
duke menjél akkor nézzed csak az éjjel nappal budapest meg az ilyen és ehhez hasonló ótvar műsorokat! (ja és igen, tanulj már meg ékezettel írni ha magyar vagy)

El. Psy. Congroo.

A jelenlegi évad végre izgalmas és eseménydús az elmúlt évadokkal ellentétben. Ha ilyen marad a sorozat akkor folytathatják még jó pár évig. A Fear The Walking Dead is remélem szép lassan felnő mellé mert egyébként az is tetszett, de kevésbé volt eseménydús. Szóval folytassák csak.

"Most már biztos: 2017-ben is The Walking Deadet fog nézni mindenki "

Eddig se neztem, sot azt se tudom mi az.