20
  • liberty2
    Mi az, hogy "aki nem tud alngolul"? :D Aki nem tud angolul az tanuljon meg, de tüstént!
    Mellesleg az angol jobb tetszik. Egyes egyedül Han Solo hangja lett jó, de Harrison Fordnak mindig jó a magyar szinkronja, akármelyik film legyen az. :)
  • laci0604
    ütősebb a faszt
  • Cyberdog
    Na jó... legyen. Valahol 100 és 1 000 000 közt. Velem lehet alkudni. :D
  • SirBubu
    majd a Landsraad eldönti, hogy hány dzsedáj maratt a messzi-messzi galaxisokba

ebben a kérdésben holmi lukasok nem kompetensek
  • Macropus Rufus
    "Ez így nem igaz. Több mint 100 Jedi maradt életben, akikről nem sokat lehet tudni. Ezt a wookieepedia is megerősíti."
    ja igen, a wookipedia az a biztos forrás. :))
    emlékeim szerint a filmekben (4-5-6) nincs számszerűsítve a Jedik száma. Lehet én vagyok maradi, de számomra a filmek az etalonok. Mármint a 4-5-6. Abban nincs ilyen szám, tehát nincs 100 Jedi.

DE, ha logikusan belegonolunk, akkor több millió Jedi maradhatott életben, hiszen a galaxis rohadt nagy ám, eléggé nehéz elhinni, hogy csak több mint 100 Jedi maradt életben... Jó lesz az több mint milliónak is... Már csak a nagy számok törvénye miatt is.
    De mint írtam a filmekben nincs ilyen adat. (a wookipedia meg nem az etalon)
  • Macropus Rufus
    "Solo cinikusan veti oda, hogy lári-fári, mendemonda, humbug az egész. "
    Egy jó lézerstukkerrel többre mész öcsi mint ezzel a spádéval meg az egész humbuggal :D

"És akkor Solo egy elvileg világot látott csempész, aki körbejárta agalaxist oda-viszza és spirálban is háromszor."

Nézd öcsi! Én bejártam a galaxist keresztül-kasul, jó sok cifra dolgot láttam, de olyat soha sem, ami bebizonyította volna, hogy létezik valami hatalmas erő, ami mindent irányít. Az én sorsomat nem irányítja semmilyen misztikus energiamező. Humbug ez, én mondom.

lehet benne valamit amit írsz. ;)
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2015.10.31. 21:43:23
  • Macropus Rufus
    "Azaz Kenobi joggal hihette azt, hogy Luke az utolsó jedi. "
    Luke akkor még nem volt Jedi! Csak egy lehetőség volt, akiből Jedi-t lehet faragni.

• Cyberdog
    Ez így nem igaz. Több mint 100 Jedi maradt életben, akikről nem sokat lehet tudni. Ezt a wookieepedia is megerősíti. Lucas nyilatkozott múltkor, mikor megkérdezték, hogy van ennyi túlélő, mikor Kenobi mondta, hogy Te vagy az utolsó és az első Jedi. Azt nyilatkozta, hogy a galaxis hatalmas, s a Jedik elrejtőztek. Azaz Kenobi joggal hihette azt, hogy Luke az utolsó jedi.
  • BaliBoy
    Képzett Jedi lehet, hogy csak Luke maradt, de nyilván olyanok születhettek, akikben benne van a lehetőség. Sidius és Vader csak az akkor élt Jedi-ket irtotta ki.
  • hgaben90
    Az elején mintha Csőre Gábort hallanám, ami nagy mínusz (respekt és tisztelet a Művész úrnak, de már a könyökömön jön ki, mint szinkronhang), de ezt leszámítva a szinkronosra szavazok.
  • cylonflatus
    Végül is már korábban, időszámítás szerint a Yavini csata korában is alig volt tudomásuk a jedikről az embereknek, főleg azoknak a tömegeknek nem jelentett semmit, akik nem voltak érintve a dologban. Max a lázadó vezetők lehettek tisztában a történelemmel, de az egyszeri baka már alig tudhatott valami konkrétat, a "mindennapi" emberek (és csáposok, rovarok, droidok, hüllők, és más humanoidok :) többségének, főleg a központtól kívülebb eső részeken már semmi tudásuk nem volt a rendről, se a sith-jedi szembenállásról. Pl a New Hope-ben, amikor Ben instruálja Lukeot a Falconon, és okítja az erőről, Solo cinikusan veti oda, hogy lári-fári, mendemonda, humbug az egész. És akkor Solo egy elvileg világot látott csempész, aki körbejárta agalaxist oda-viszza és spirálban is háromszor. Akkor mit tudhat az, aki egész életét a galaxis peremén, a főbb gazdasági útvonalaktól messze eső bolygón éli le?
  • cylonflatus
    Tehát az sg Star Wars előzetesek blogcím-evolúciója szerint: Magyarul ütősebb lett a gyengébb új SW előzetes.
  • Archenemy
    Kiszivárgott egy pár további jelenet:

Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2015.10.31. 11:11:52
  • Bagoly81
    lehet hogy nem lesz luke sötét :D de mindenesetre ő maradt csak jedi az univerzumban mega lány tesoja!?

de olyan érzésem van hogy a jedi mint létező valami , elfeledték teljesen, és most újra felfedezik az " erőt"
  • paby88
    én inkább w40k-t néznék ez a sw nem elég darkos nekem.
  • Cyberdog
    Kellemes borzongás futott végig rajtam. Ilyet utoljára a Jedi visszatérnél tapasztaltam, amelyet még egy Sanyo Betamax videón láttam. A Birodalom visszavágot is ezen láttam, amely németül volt meg. Számtalanszor láttam ezeket. Majd az első VHS videónkra beszereztem szinkronosan is a három részt.
  • szomferi
    a THIS CHRISTMAS résztől olyan, de olyan szintű libabőröm van a látvány és zene kombótól, hogy ilyenem még sosem volt :D

kegyetlen módon alá tudták vágni/illeszteni a zenét, brutális... december 19-én ott leszünk, csak addig bírjuk ki valahogy :D
  • Although
    Akkor te szerencsés vagy mert nem kell megnézned, elég ha mindennap meghallgatod, érces hangját a dzsutubon. :)
  • SirBubu
    szerintem a legjobb hangja annak a fószernak van, aki a végén bemondta, hogy: "Decemberben 3D-ben is."

az érces baritonja nálam mindent vitt