Magyarul még ütősebb az új Star Wars-előzetes?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg az angol jobb tetszik. Egyes egyedül Han Solo hangja lett jó, de Harrison Fordnak mindig jó a magyar szinkronja, akármelyik film legyen az. 😊
ebben a kérdésben holmi lukasok nem kompetensek
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
ja igen, a wookipedia az a biztos forrás. 😊)
emlékeim szerint a filmekben (4-5-6) nincs számszerűsítve a Jedik száma. Lehet én vagyok maradi, de számomra a filmek az etalonok. Mármint a 4-5-6. Abban nincs ilyen szám, tehát nincs 100 Jedi.
DE, ha logikusan belegonolunk, akkor több millió Jedi maradhatott életben, hiszen a galaxis rohadt nagy ám, eléggé nehéz elhinni, hogy csak több mint 100 Jedi maradt életben... Jó lesz az több mint milliónak is... Már csak a nagy számok törvénye miatt is.
De mint írtam a filmekben nincs ilyen adat. (a wookipedia meg nem az etalon)
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Egy jó lézerstukkerrel többre mész öcsi mint ezzel a spádéval meg az egész humbuggal 😄
"És akkor Solo egy elvileg világot látott csempész, aki körbejárta agalaxist oda-viszza és spirálban is háromszor."
Nézd öcsi! Én bejártam a galaxist keresztül-kasul, jó sok cifra dolgot láttam, de olyat soha sem, ami bebizonyította volna, hogy létezik valami hatalmas erő, ami mindent irányít. Az én sorsomat nem irányítja semmilyen misztikus energiamező. Humbug ez, én mondom.
lehet benne valamit amit írsz. 😉
Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2015.10.31. 21:43:23
Luke akkor még nem volt Jedi! Csak egy lehetőség volt, akiből Jedi-t lehet faragni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2015.10.31. 11:11:52
de olyan érzésem van hogy a jedi mint létező valami , elfeledték teljesen, és most újra felfedezik az " erőt"
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
kegyetlen módon alá tudták vágni/illeszteni a zenét, brutális... december 19-én ott leszünk, csak addig bírjuk ki valahogy 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
az érces baritonja nálam mindent vitt
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"