Együttműködhetnek a GeForce és a Radeon videokártyák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem még ez sem venne rá, hogy mégegyszer Radeon legyen a gépemben.
Félre ne értsetek nem egy kora reggeli Nvidia vs Radeon harcot szeretnék szítani 100000. alkalommal, de nekem amennyi problémám volt(garanciális, driver) radeonokkal (azóta nem tudom mennyit változott a helyzet, lehet már lényegesen jobb, az utolsó radeon valami valami vapor-x cucc volt) azóta csak nvidia. Ezekkel érdekesmódon soha semmi (jó az xfx 285 öt újra kellett pasztázni 4 év után,de azt nem nevezném problémának).
Félre ne értsetek nem egy kora reggeli Nvidia vs Radeon harcot szeretnék szítani 100000. alkalommal, de nekem amennyi problémám volt(garanciális, driver) radeonokkal (azóta nem tudom mennyit változott a helyzet, lehet már lényegesen jobb, az utolsó radeon valami valami vapor-x cucc volt) azóta csak nvidia. Ezekkel érdekesmódon soha semmi (jó az xfx 285 öt újra kellett pasztázni 4 év után,de azt nem nevezném problémának).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
vagy vesznek egy normális nv kártyát 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Legalább az AMD kártya tulajok vehetnek egy olcsóbb NV-t Physix használatra. 😄
az adott pillanatban a két videokártya közül melyik a gyengébb.
Szegény 980 Ti , akkor nem sokat szerepelt ... xD
Szegény 980 Ti , akkor nem sokat szerepelt ... xD
Mindenli attól különleges , hogy különböz? ! MSI 970 GAMING , AMD FX6350 4,0GHz , 2*8GB DDR3 1866MHz , MSI RX470 GAMING 4GB , KINGSTON SUV400 480GB SSD