Még több pénz a mozis kamerázókat lefülelőknek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forras? Az elet....Ellentetben az az SG-s cikkel (ami felhoz 1 azaz 1 db peldat) 😄
Tinman
Jah ezek pont olyan filmek voltak, amikért remegett mindenki, hogy CAM-be megnézhesse. Not. Hülyék ezek, nem kicsit. A CAM-es idióták meg az egész wrz scene szégyenei, a munkájuk semmit nem ér, mert az eredménye is egy nagy kula, egy nagy semmi, egy fostenger.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De az akkor már nem CAM!!! ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gothmog
"ugyanis a Vasember 3 (egyik) első kamerás warez kópiája Magyarországról származott."
Ahamm. És a többi honnan?
Ja, Oroszországgal még a Disney se mer kekeckedni? Esetleg -horribile dictu- a többi a nagy Ámerikai Egybesült Álmokból jött, az meg mégis hogy venné ki magát, ha megszívatnák a mozozókat az édes hómlenden? 😊
Marad Magyarország.
Hagyjuk már...

gothmog
"mert megakadályozták a Halálos iramban 7, a Tökéletes hang 2 és a Minyonok illegális másolatainak elkészítését."
Oszt' mégis fölkerült mind. Két hónapra rá meg már kint is van mindből a brrip.
Mind barom, aki CAM-et néz.

Forrás? Megint magyar warezelők miatt szívnak moziba járók
Utoljára szerkesztette: Major, 2015.10.28. 11:53:01

Nem tudom ki mondta neked ezt a baromsagot, de ...ja te vagy az zero? Akkor sajat termes, nem igaz? Csak neked elarulom: A legtobb kameras felvetel kinai/koreai illetve orosz. A hangsav amit rakevernek, az magyar....
Miért szúrnának ki magukkal? Akkor több piacon lehetne kamerázni. Épp azért vannak nálunk később a premierek, mert magyar forrásokból kerültek fel elég jó kamerás változatok a netre.

Amúgy meg egy csomó világpremier van, de érthető, hogy egyes filmeknél megvárják, hogy egyáltalán lehet-e siker máshol.
GabeE3e
De miért nem egy időben mutatják be minden kontinensen?

Magukkal szúrnak ki,nem is értem.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Vagy kilopják a vágáskor, esetleg sorozatgyártáskor...

Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! DeadPool#24156

Griphons
A többit biztosan kézzel rajzolják, vagy jegyzetelik, és otthon leforgatják... 😄

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Tinman
"A filmstúdiók adatai alapján az illegális másolatok 90 százaléka kamerás felvétel."

WAT?