15
-
cateran #15 Ja, neem..sot lehetne 1 kis zold animalt kocka is, vegtere is nem azon mulik...Azert nem art, ha legalabb tavolrol hasonlit a kepregenyre, nem? -
#14 Nem erről volt szó. De hogy arra is mondjak valamit, amit írtál: ez engem nem zavar. Most akkor ha nagyobb deltái vannak, attól jobban el fogom hinni, hogy felemel egy felhőkarcolót fél kézzel? -
#13 Mikor kiderult a szereposztas (WW), akkor tobb rajongoi forumon ment a hiszti. Azt hiszem a legtobben azzal ertettek egyet, hogy a szerepet inkabb Gina Carano-nak kellett volna adni. Szerintem is, az a csaj nemcsak kemeny, mint a fagyott kutya laba, de jol is nez ki, erre a szerepre termett. Csak Gado-nak jobb a pr-ja. -
cateran #12 Hat WW szerepere, ha csak a kulsot nezzuk -> siralmas Vagy 1 izmosabb, de legalabbis teltebb noszemely kellett volna vagy siman hagyjak ki a tortenetbol....Batman-t es Supermant, ha mas nem is, a panceljuk ugy tunteti fel, mintha tenylegesen fejlett izomzattal rendelkeznenek. De Gadot, meg ha relative izmos is, inkabb atleta izomzat es oszinten szolva -mar ha lehet ilyet mondani 1 kepregenyfilmnel- hiteltelen. Persze lehet, hogy az ubergagyi pancel miatt tunik roppant gaznak.... -
Sliderx #11 Dobálóztok itt itt az anorexia szóval, úgy hogy nem láttatok még anorexiás embert. -
#10 Te miről beszélsz? Ez a nő férfias? Ha ezt jelentené a férfias, akkor én buzi vagyok. Viccet félre téve, az a kép nem a legelőnyösebb, bár nekem még azon se férfias.
Viszont Batman úgy néz ki, mint ha min. öt éve a kocsmába járna haza. -
#9 nagyon férfias feje van a nőnek -
cateran #8 +1 Ez nagyon talalo leiras :D -
Macropus Rufus #7 :D
de tényleg :D :D
Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2015.10.26. 14:48:00 -
halaszlo #6 Hörcsögember, gebenő és szépfiú. :) -
#5 Miért jellemzi ezeket és az ilyen fotókat folyamatosan béna világítás és szörnyű Photoshop munka? Mintha nem is embereket látnék.
Gal Gadot-ra rákeresve például egy teljesen más, sokkal szebb nőt látok. -
#4 Megan Fox-ot szivesen látnám WW-ként, kár hogy csapnivalóan szar színésznő... de Natalie portman se lesz/lenne jobb Thor :D -
CairoJack #3 Gal Gadot jó nő, de itt tényleg úgy néz ki mint egy anorexiás. Nem erre a szerepre való. -
Dewri #2 Hát igen. Pont Gal Gadot kellett Wonder Womannak? WW sosem volt anorexiás... Annyi jó nő van "Hálivúdban", erre tessék...
Batman meg kicsit inkább 'macska-man' ezzel a maszkkal, mint denevérember... -
cateran #1 Uristen....Batman es Wonder Woman egyszeruen hipergaz....Batman kiemelten szarul nez ki ezzel az ocsipofival