5
  • eto demerzel
    Hat aki samut vasarol megerdemli. Nekem volt egy Grand Neo semmi frisitest nem hoztak ki ra, hiaba irtam nekik hogy mar kint van a 5.1 is. Azt mondtak hogy a 4.2 az jo majd jon a 5.1. Csakhogy 4.2-re nem lehet 5.1 telepiteni ha nincs 4.4. Es nem volt. Egy eve valtotam Nexus-ra. Azota sincs frisites a samu-ra. Most azt mondjak a telo "regi".
  • hzoli4
    Főverziókat nem telefonról kéne frissíteni , hanem kiesel. Ha telefonról akarod frissíteni akkor nem is lesz 4.0 telefonodon. Erre szokták mondani , hogy user probléma. Mielőtt ilyeneket írsz előtte járj utána inkább , hogy miként lehet telefonodat frissíteni.
  • aru
    Akkor elég kevés készülék lenne a piacon és nem csak a samsungnál... Az én samsungomra pl. még a 4.0-át sem lehet letölteni a mobilból, mert nem lát semmit annak ellenére, hogy a weblapon fönt van. Ennyit az updateről!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.24. 17:23:08
  • ugh
    Ezeknek a biztonsagi reseknek a 80%-a kamu.
    A maradek 20%-anak a 70%-a meg szandekos.
    Ne vegyuk mar ezt a cumit torokra...
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2015.10.24. 14:16:47
  • Macropus Rufus
    ez kb. olyan mind ha a védőoltásokat csak bizonyos emberek kapnák meg...
    és spec. nem engednék olyan készüléket forgalomba aminek nincs rendszeres frissítése.
    Azzal, hogy tele vannak biztonsági réssel potenciális veszélyt hordoznak magukban.
    Nem csak szgépekkel lehet zombi hálózatot létrehozni.
    Szarrágó banda. Szívből kívánom, hogy valaki egy ilyen zombi hálózattal támadja a samu szervereit.