10
  • cadgers85
    #10
    Azert azt valaki elmagyarazhatna,hogy miert kellett a feher telefonokra mas szoftver,mint a feketekre....ha tenyleg csak szoftveres hiba. Egyebkent nekem z3 tablet van most,de meg vagyok vele elegedve,jobban mint anno a samsung s4-emmel voltam. Az mar az elso nap fagyott,ujraindult,ezt meg nem tudtam megakasztani
  • slickboy
    #9
    A Z sorozat előtt az S volt a zászlóshajó, te kis Sony fan. :D Gratulálhatsz, nem a Z sorozathoz hasonlítottam, hanem önmagához és úgy is szar telefon volt. 2011-ben az akart lenni a csúcs, de csak akart. Gyenge akksi, random újraindulások, lassuló telefon. A szoftverfrissítés csak lecserélte a bajokat, üzemidő maradt ócska, újabb bugok, igaz az újraindulások ritkultak. Én is gratulálok a Sonynak, hogy ilyen ipari hulladékok gyártása ellenére még van vásárlója. A Samsung meg hogy jön ide? Egy szóval se említettem. Na még csak az kéne.
  • syn7h37ic
    #8
    Lol. Aki az Xperia S-t összehasonlítja a Z modellekkel....Gratulálok. 2011-es modell. A Samsung szappantartó stílustalan design-ja meg aztán minden, csak nem szép. Az S-miniket meg hagyjuk... vicc az összes
    Elég hülyén érezném magam, ha még egyszer Samsung telefont vennék. Egyszer elkövettem ezt a hibát, családtagnak vettem, köszönöm szépen soha többé... Nem szívni akarok a készülékkel, hanem használni.
  • syn7h37ic
    #7
    Ha neked ez az egyetlen bajod, hogy a keret műanyag... Ugyanis az elő és a hátlap is üveg. Ugyanúgy, mint az eddigi összes Z compact-nál. Ráadásul egy nem is létező termékről vizionálsz... Pont a Compact széria a legsikeresebb a Sony-nál, és épp azért, mert ugyanaz a HW van benne, mint a nagyobb tepsifonokban. Én is azért szeretem, mert még éppen a használhatósági méret peremén van, ha nagyobb lenne, már nem is kellene.
    Ráadásul az eddigi összes érintőképernyős telefonom tokban volt/van, ergo a fém mint design elem nem is látszik. Lehet mondani, hogy erősebb a fémház, de már láttam néhány élére ejtett fémházas mobilt, és ótvarabbul néz ki a deformálódott fém, mint a kicsit karcolt műanyag. tokban meg majdnem mindegy, mert a tok veszi fel a becsapódás jó részét. Ha pedig úgy esik, hogy törik a kijelző, akkor hótmindegy hogy fémkeretes, vagy akármilyen keretes a készülék, szervíz, vagy csere a vége.
  • CairoJack
    #6
    Persze, és a fém ház után a gagyi, ropogó műanyag ház is hatalmas "előrelépés".
    Ha így folytatják a Z7C-ban nem csak anyaghasználatban lesz visszalépés, hanem hardverben is. Kitalálják majd, hogy nincs is igény kicsi csúcsmodellre, ezért faragnak belőle egy középkategóriás szutykot.
    Én nagy Sony-s voltam eddig, de folyamatosan fejlődnek visszafelé, és/vagy valamivel mindig elcseszik az aktuális modelleket. Az utolsó kompromisszum mentes modell tényleg a Z1C volt. Azóta kb. semmi.
    Nekem most van egy Z1C-m egy iPhos-om (már csak levélnehezéknek használom, annyira gagyi) meg egy S6-om. Egyre inkább hajlok arra hogy a kövi telóm is Samsung legyen. Egyedül ők fejlődnek, a többiek visszafelé.
    S6-ot is csak azért vettem mert fém. Nekem 5-6 éve az összes telóm fém volt, nem bírnék már visszaállni biliműanyagra. Pfuj...
  • slickboy
    #5
    LOL, aki Sony telefonnal szívatja magát, ráadásul ennyi pénzért... elég hülyén érezném magam, ha még egyszer vettem volna Sony telefont az Xperia S után. Megveszed a kétszázezres telefont aztán majd, valamikor megkapod rá a frissítést, hogy használhasd is a telefont.
  • syn7h37ic
    #4
    Miféle visszalépkedés? 32 bitről 64 bitre léptek, a teljesítmény nőtt, akkuidő még mindig a konkurens modelleknél jobb. Eddig csak jobb lett a soron következő modell, nem vettek ki semmit, inkább adtak hozzá. Az tény, hogy szerintem is túl gyors a modellek kidobása, de ez pont így van az összes többi konkurensnél is. Én is nemrég váltottam Z3C-re Z1C-ről, és azért, mert így jött a készülékcserés éves időintervallum. Valószínű, hogy egy év múlva is cserélni fogom, az épp aktuális kompaktjukra. Samsungra soha.
  • CairoJack
    #3
    Tőlem jöhet fél évente új csúcsmodell, csak visszafelé ne lépkedjünk már. Z7C-ben mi lesz? Snapdragon 200, fél giga RAM, 480*800 fél milláéírt? És akkor csodálkozna, hogy nem viszik. :(
    Tényleg nem csodálom, hogy alig vesz valaki Sony telefont. Alig van értelmezhető modelljük, a készülékpalettájuk brutál foghíjas, az ár érték arányt hagyjuk, és a meglévő modelleket is herélik. Valamivel minden telefont el kell szúrniuk. Kár érte.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.10.23. 18:24:46
  • Tinman #2
    De el ám. Szerencsétlen Z1C tavaly év elején jött ki, most azóta itt a Z5C. Beteg állatok! Hát mi volt ennek az értelme? Maradok a Z1C-nél az tuti.
  • CairoJack
    #1
    A Z1C-hez képest alig volt fejlődés, sőt anyaghasználatban kifejezett visszalépés. Volt a kezemben, tiszta gagyi műanyag, nagy csalódás. Az árát is nagyon félrenézték: 200k. Egyáltalán nem arányos a tudással. Aztán még ez is. Ezek után a kutya sem fogja menni, és mi lesz a tanulság?? Senkinek nem kell kicsi telefon, jöhetnek a 5+ colos tepsik.
    Ezt nagyon-nagyon-NAGYON elszúrta a Sony!!!