19
The Solus Project
-
JonasSandor #19 Köszike. -
#18 Egy kis videóteszt tőlem: -
#17 -40% most az árából! -
#16 youtubeon ajánlanék walkthrouh videókat ha valahol elakadsz segitenek. -
DonPedro22 #15 Találtam valami cuccot de az inventoriban nincs, csak fákja, kő, kaja stb... lehet valahogy lapozni az inventoriban? -
#14 hát ha jól emlékszem ott a barlang bejárata körül valahol van egy teleporter cucc amit ha felveszel kis korongot lehet kilőni aztán a korongra lehet teleportálni.
a radio bacon csak arra jó h leteszed valahova és a hudon mutatja hol van,ha később vissza akarsz oda menni -
DonPedro22 #13 VR-ban játszom a játékot, még az elején vagyok és van egy barlang ahonnan valami rádió adás jön és azt írja hogy vizsgáljam meg vagy fogjam be a jelet. Az inventoryban van egy Radio Bacon de nem tudom, hogy kell használni vagy bekapcsolni, csak fogom a kezemben de nem tudok vele semmit csinálni. A barlang bejárata törmelékkel el van torlaszolva és nem lehet bejutni, de a jelet nem tudom befogni semmivel. Valami ötlet? -
JonasSandor #12 2 hét múlva konzolon is teljes lesz. -
JonasSandor #11 Szerintetek jó lett a játék? -
JonasSandor #10 Most jött ki 15 perce -
#9 The Solus Project - már nem kell rá sokat várni -
-
Flipike01 #7
Játékteszt(ecske) a GameSpace-en LINK
Utoljára szerkesztette: Flipike01, 2016.02.23. 15:36:21 -
-
-
#4 Fókuszban a történet -
#3 The Solus Project - májusban jön a végleges verzió
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.03. 18:01:24 -
#2 -
#1 The Solus Project is a single player exploration and survival experience. The adventure is set on a mysterious alien planet and is the spiritual successor to the 2010 PC Gamer USA Action/Adventure Game Of The Year "The...
http://www.thesolusproject.com/
Steam
Megjelenés: 2016 Q1