8
  • tomboy013
    #8
    Nem személyeskedem és sértésnek sem veszem de még mindig nem értem miért lenne jobb. Az egyik egy tablet/laptop keverék a másik nem. A felhasználási terület sem azonos. Szerintem egy asztali Win-es terméket sokkal szélesebb körben is lehet alkalmazni mint egy Mac-es eszközt. Van hozzá profi Stylus is szerintem mondani se kell mennyi helyen alkalmazható. Üzemidőt tekintve konkrétumokat még nem tapasztaltunk, de amúgy is lehet már bárhol tölteni ezeket az eszközöket és nem 1-2 órát bír, hogy probléma is lenne ebből.
    Win-es nyűg meg nem tudom mi lehet én nem tapasztalok Win-es eszközökön nyűgöket.
    De maradjunk annyiban, hogy neked az Air a jobb választás nekem a Surface, hiába nem egy kategóriában játszanak :)
  • dyra
    #7
    Kérlek szépen a kollégám vásárolt magának Surfacet. Igaz, nem ezt az ujjat hanem a korábbit. A Windows valamennyi nyűgje megvan neki, ezen kívül üzemidőben kb feleannyit bír mint egy Air. Én ezt tapasztaltam. Egy másik kollégám a Fujinak a hasonló gépét vette, annak dokkolója is van, ott meg a venti rontja el az összképet és szintén az üzemidő. Ennyi pénzért pedig már kapsz Air-t. Szerintem ott többet kapok a pénzemért. Véleményem szubjektív ne személyeskedj és ne vedd sértésnek, hogy szerintem a konkurens terméke jobb.
  • Rics87
    #6
    Üzemidőt nem tudom de a megbízhatóság és sokoldalúságban hiba biztos hogy nincs!
    Csak úgy mellékesen tempó és anyagminőségben sem én taperoltam pár órát na jó én a 3-at nem ezt de nagyon tempós minőségi cucc biztos hogy ez sem rosszabb.
    Apple kicsit gyengébb nálam felhasználásra tuti és semmi de semmi + nincs esetleg a sok műember beképzelései akikkel nem foglalkozok.
    Nem fikázni akarom de nálam semmi érdemleges előnye nincs ha hozzám vágnának egyet tuti az lenne az első h feldobjak rá egy windows-t at tuti.
  • tomboy013
    #5
    Gondolom ezt a rengeteg Surface pro 4-es tapasztalatodból szűrted le. Valami megalapozott komoly indok is van? Egyébként a Surface book játszik 1 mezőnyben az Air-rel. Bár a Pro is tökönszúrja az Apple játékszerét. Tudom, szép az alma jel de van valami egyéb is?
  • dyra
    #4
    Brutális üzemidő, megbízható működés. Ez az amit nem tud Surface Pro.
  • Rics87
    #3
    Mit tud az appe hogy inkább az?
    Ha noti kell akkor inkább surfice book!
    Semmi + nincs az Apple javára de írd meg kíváncsi vagyok.
  • dyra
    #2
    Akkor már inkább egy Macbook Air.
  • tomboy013
    #1
    Nem csoda, iszonyat jó cucc.