45
Warhammer: End Times - Vermintide
  • Terawatt
    #45
    Mi ez a csönd a totyikban srácok?
  • silverchain
    #44
    Beta -hoz hozzáférés, akinek kellene:

    http://bit.ly/2BFIgEH
  • Marmyk
    #43
    Szia
    "Írtam", Vuruce-nak, Vadkacsát többet is találtam, melyik vagy te? :)
  • davidbog
    #42
    Sörétes vadkacsa és Vuruce néven vagyunk fenn haverral, ha van szabad hely beveszünk.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.03.12. 14:44:57
  • Marmyk
    #41
    Sziasztok, ha valaki játszik még a játékkal szívesen csatlakoznék. Steam név: Marmyk
  • davidbog
    #40
    Haver talált egy grafikusabb fegyver képesség kombináló oldalt: Weapons traits
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.01.15. 01:02:23
  • lammaer
    #39
    Tudom, ezeknél szoktam a legjobban idegbajt kapni, amikor még a 3 nagy esélyű kockából se pörög ki egy pont se.
  • davidbog
    #38
    Lehet most még toljuk haverral.

    A dobás tud szivatni, de ezért kell összeszedni a tomeokat és grimoirokat, azokért olyan kockákat kapsz amiknek 6 és 4 oldalán van jelölés tehát 100% és 66% a kipörgés esélye, ezáltal jó a loot is.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.01.08. 23:41:33
  • lammaer
    #37
    Na majd megpróbálok vhogy rátok találni... bár már kezd kihülni a lelkesedés, azt hiszem már mindent láttam, Úgyhogy mostanság belépek, megcsinálom a 2-3 érdekesebb/elérhetőbb questet azt csá.

    Attól megkimondott agyvérzést kapok, amikor egy sikeres run amiben van 5-6 spéci loot kocka/tome/egyebek, sikerül dobni egy 1est vagy kettest.

    Aaaanyira gyakori, hogyha nem játszanék mostanában a fiammal rendest társast is és látnám hogy mennyire tud szivatni a sima műanyag kocka is, akkor tuti elkezdenék itt is összeeskövés elméleteket gyártani (mint a World of Tanks topikjában oly népszerű :) ), de igy csak ideges leszek tőle.

    Természetesen 5-ös vagy 6-os dobás esetén hogy hogynem pont egy useless trinketre esik a választás.... aaaargh :)

    Bár lenne vmi shop, hogy a nyersanyagokból konkrétan lehetne venni valamit, ne ez a randomloot menne állandóan.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.08. 23:39:04
  • davidbog
    #36
    Haverral még én is tolom, általában becsatlakoznak hozzánk.

    A Karak Azgaraz DLC-ben a törpnek lehet csákányt szerezni és a WH-nak falciont. Mindkettő megvan, a csákány elég jó mert alap támadásra is van rajta armor penetration és ennek ellenére elég sok patkányt képest támadni (target csík), A Falchion pedig kb olyan mint az egykezes fejsze, csak nagyobb target és knockback csíkokkal. Jah és annak ellenére hogy azt írják van rajta armor penetration nincs.

    A fegyverek képességei nagyon játékosfüggők. Még ha ugyanarról a fegyverről is beszélünk akkor is más-más traitek lehetnek a nyerők. Haver például a kitérést részesíti előnyben én meg a blokkolást. Haverral épp most szervezzük át a fegyvertárunkat, mert mi is minden fegyverre gyógyítást raktunk. Sokszor számít ha gyógyít a fegyver, de még jobb az ha meg se ütnek és nem kell gyógyítania.

    Fegyverek képességeire itt egy táblázat. A régi narancs színű fegyverekre pontos, de az új DLC-s fegyverek nincsenek benne.
    weapon traits

    Lobbyban megtalálhattok minket. Robert a szerver host neve és magyar szervert keressetek. Nem a legjobb haver netje (az enyém meg kifejezetten pocsék), külföldről néha pingelnek rendesen, de országon belül azért még jó.
  • lammaer
    #35
    Persze benne van a random emberekkel a bukás veszélye...

    A lobby browsert ismerem, de az csak a host nevét mutatja, azt hogy X nevű player éppen hol van azt nem...

    A küldetéseket ma unlockoltam, kiválasztottam azt a 3-at ahol az ogrepatkányt kell megölni... sikerült is 2x lenyomni hardon, azt néztem miért nem adta meg a küldit... mire észrevettem hogy megadott küldiben kell megölni őket :(
  • Terawatt
    #34
    Ingame ha bent vagy a kocsmában ESC és ott ha valaki tolja épp be lehet hozzá csapódni. A random tud nagyon táp kombót össze hozni. Volt egyszer hogy egy csapattag meghalt a maradék hármat meg elvitték a stranglerek felakasztani

    Vannak napi küldetések. Vidd végig az alap game küldetéseit legalább egyszer valamilyen fokozaton és megnyílik.
  • lammaer
    #33
    Köszi. Nightmarera összejött egy jó kis csapat, random verődtünk össze de volt egy rutinos player aki megtanított bennünket, úgyhogy harmadik nekifutásra meg is lett az egyik pálya (ahol a bödönt kell leverni a láncairól), onnantól kezdve megcsináltuk zsinórban vagy 4x, mert mindenki kedvet kapott a sárga cuccok farmolására... :)

    Csak akkor buktuk amikor valami eszement kombót döbött a gép pl ahol a 6 stormvermin jön oda random besorsolt még nekünk két gázpatkányt meg bónuszként egy ratlingot.... ott mondta is hogy nem tehetünk róla, az még rutinos playereknek is sok lett volna :D

    SAjnos a friend rendszer nem tűnik vmi jónak a játékban, ha jól látom ingame nincs is, csak a steamen keresztül... :(
  • Terawatt
    #32
    Mostanában nagyon nem toltam, de én például törpével a tankolást csináltam elég sokat. Oda bashnél esély arra hogy nem fogy a stamina plusz nagyobb lökés. [De szép magyar mondat lett] Drakefirenél már nem emlékszem mit raktam ki. Trinketnél a területre gyógyítás, ha elhasználsz egy gyógylöttyöt elég hasznos. Ha szürkébe vannak a csapattagok akkor átlöki őket rendes hpra.

    Kell egy olyan csapat amivel lehet nightmare fokozaton játszani, mert úgy gyűlik a cucc, de oda azért kék main weapon nem árt legalább :) Nem mindegy hány ütés egy mezei dög. Na meg a pályák ismerete sem árt.Vannak fix helyek ahol jön valami speckó szemétláda :)) Rat ogre for president. Bombákat érdemes megtartani rá, stormvermin csapatot meg kikerülni ha lehet.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2017.01.02. 16:47:07
  • lammaer
    #31
    És mi a tapasztalat, mik a menő fegyver traitok?
  • Terawatt
    #30
    1. Elvileg 150 hp van easy/normal/hard/nightmare fokozaton és 100 cataclysmen. forrás a játék kódjából.
    2. Witch hunternek lehet szerezni valamilyen számszeríjat, az elfnek pedig kétkezes bárdot Drachenfels pályákon. Az új törpés területeken pedig szinntén van két cucc de nem jut eszembe.

    Ha van valaki akivel tudsz menni DLCkre akkor felesleges megvenned.
  • lammaer
    #29
    No, közben vhogy hozzájutottam egy kópiához. Tologattam pár órát (még nightmarera issikerült bejutni és egy kedves társaság jóvoltából még sikeresek is lettek a runok...) de felmerült egypár kérdés:

    1. Van értelme a fegyvereken a gyógyító traitoknak (5-10% esélyel gyógyit 5-10 HPt)? Pl most a törpével egy kék drakefire pisztolyt használok, ami elvben találatkor 6% esélyel gyógyít 5 HPt, intenzíven lövölözök is (jól megritkítom a támadókat mielőtt közelharcra váltok), de nem nagyon tűnik fel ez az 5HP. EGyáltalán mennyi a karik HPja?
    Ha nem, akkor milyen traitok hasznosak?

    2. Érdemes a DLCbe beruházni? Ahogy olvasgattam a revieweket, max 2-3 új pálya, ami designon kívül semmi extrát nem ad (nincsenek új ellenfelek, exklúziv tárgyak esetleg funkciók) plusz elméletileg DLC nélkül is lehet játszani ha a hostnak megvan...



    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.02. 11:06:55
  • Terawatt
    #28
    Max free-weekend steamen.
  • lammaer
    #27
    Akad ebből trial?
  • Terawatt
    #26
    Srácok tolja még valaki? Esténként 2-3 embert mindig össze tudok szedni egy kis patkóny vadászatra. Általában nightmare fokozaton toljuk, de a legnehezebb fokozatú Fall pályára is gyúrunk, hogy legyen legendary material.
  • grebber
    #25
    Warhammer: End Times – Vermintide - félmillió patkányvadász nem is rossz
  • lostprophet
    #24
    Vegyél fel Steamen, lostprophetHUN.
  • Argetlam91
    #23
    Hi!
    26-os Waywatcherrel csapatnám valakivel vagy valakikkel :)
    Ha érdekel valakit írjon üzenetet és felveszem steam-en.
  • JohnnySmithz
    #22
    Sziasztok!

    30-as Witch Hunter és Empire Soldier mellé keresünk játékosokat, hard és/vagy nightmare nehézségen.
  • mikuc
    #21
    Hát akkor nem értem mi lehetett a probléma. Ma este lehet megint nekifutok. Mert azért jó lenne irtani a patkányokat!
  • lostprophet
    #20
    Én mind találtam, pedig egyelőre csak normálon toltam.
  • mikuc
    #19
    Hát hétvégén megpróbáltam játszani, de nem találtam senkit. Ennyire vége van a játéknak? Bár pénteken már jön az SWB. Így még jobban meg fog csappanni a létszám.
  • lostprophet
    #18
    Én is keresnék embereket, habár még csak 9-es szintű vagyok.
  • Niflheim87
    #17
    Ha valaki jönne játszani az irjon 2en vagyunk 18-20 asok kéne még 2 ember, Hardot mennénk csak random emberekkel elég rossz.
    Főleg a Kürtös pályán játszunk mert ott tudjuk a titkos helyeket.
  • Árnyvadász
    #16
    Úgy néz ki igen. Steam statisztika:

    CURRENT PLAYERS: 1,560
    PEAK TODAY: 6,828
    GAME: Warhammer: End Times - Vermintide

    Ez drasztikus csökkenés a megjelenés óta. Sokszor megyek inkább botokkal, ha nem akarok sokat várni. Ez van sajnos.

    @Niflheim87: Zöldek, kékek, narancssárgák általában jobbak, mint a fehérek. De előfordulhat, hogy egy fehér fegyvernek esetleg jobb valamilyen értéke. Igazából én nem is használok fehér fegyvert. Kék már majdnem mind és van kettő narancs. Játszatok, aztán idővel meglesznek a jobb fegyverek. Sajnos a dobókockás dolog nagyon véletlenszerűen adja mit kapsz.
  • mikuc
    #15
    Mostanában alig találok ember egy esti menethez. Ennyi idő alatt ráuntak a népek? Én mindig alap fegyverekkel megyek mert azok jobbak-szerintem.
  • Niflheim87
    #14
    Sziasztok!

    Nemrég kezdtük a játékot a haverommal még csak 15ösök vagyunk de bármilyen felszerelést kapunk az alap fegyver ami ugye fehér meg nincs traitje jobb mint a zöld vagy a kék az lenne a kérdés hogy ez késöbb változik vagy egyszerüen nemvolt szerencsénk jó fegyvert kapni és késöbb jobbakat droppol vagy hogy van ez? én az ijász vagyok de az ashren longbow sokkal jobb mint amit kaptam most kék... vagy egyáltalán melyik fegyo jók amiket érdemes használni?
  • Tababo
    #13
    már minden pályának nightmare fokozaton ugrok neki. megfelelő csapattal szerintem nem vészes. sokan panaszkodnak hogy nehéz.
    90es csapatba bekerültem pár napja. írták gyerünk Horn of Magnus Cataclysm. Természetesen nem tudtuk megcsinálni. na az a kihívás
  • Árnyvadász
    #12
    Jogos. Egyel többet számoltam. Elf íjász, Törpe harcos, Tűzvarázsló és a két harcos férfi.

    Az utolsó pályával vagyok még adós, a többin már nehéz fokozaton is sikerült végigmenni. Pár kivétellel, és tegnap rémálom fokozaton megcsináltuk a legelsőt a Horn of Magnus-t. Elsőre sikerült, de a csapat is észnél volt. Durva egy fokozat ez. Kapsz pár ütést és már menthetetlenül az életerő sávod alján találod magad. Ennél még van egy durvább fokozat is, de azt majd később próbálom ki. Meg főleg akkor, ha már magasabb a szintem. Most lvl21, de már többször is összefutottam lvl40 felettiekkel.

    Ha van megfelelő és erős fegyver, kellően tapasztalt és magas szintű csapat, akkor már a legmagasabb nehézségi fokozat is megcsinálható.
  • Tababo
    #11
    5 választható karakter van.
  • Voltan
    #10
    Thx, akkor lehet, hogy meglesem
  • Árnyvadász
    #9
    Botok vannak. Bármelyik pályát elkezdheted egyedül. Ilyenkor gépi társakkal mész, de játék közben bármelyik helyére becsatlakozik majd élő játékos. Egyébként érdemes is ezt használni, így nem kell várni a lobby-ban, meg ennek még az az előnye, hogy biztosan az általad kiválasztott karakterrel tudsz játszani. Arról nem is beszélve, hogy így Te leszel a Host, ami a ping miatt lényeges.

    A játéknak van amúgy története. A pályák szépen ennek mentén vannak felépítve és egy pálya az jószerivel egy küldetés is a történeten belül. Vannak kifejezetten olyan pályák, ahol ez nagyon jól meg lett oldva. Ott tényleg nem csak azt érzed, elmentél A pontból B pontba és ennyi, hanem olyan érzés, mintha egy Single Player FPS-el játszanál, csak melletted még társak is vannak.

    Példa: Tengeri kikötővárosban a magtárakat kell felégetni, amolyan szabotázs akció keretében és mikor az egyikkel végeztetek, utána egy másik raktárat is tönkre kell tenni, aztán meg menekülni a városból amilyen hamar csak lehet. Mindezt persze a patkányok nem nézik jó szemmel.

    Ami kifejezetten tetszett és a L4D-ben például ilyennek nyomát sem láttam: Vannak patkány őrjáratok. Ezek páncélozott, jól felfegyverzett katonákból állnak. Őrségnek is fel lehet fogni. Egy ilyen alakulat 6 katonából és egy vezetőből áll. Ezek roppant veszélyesek az embereinkre, ha nem vagyunk jól felszerelve, meg az életerőnek is híján van már a csapat. És mit ad Isten, ha elbújunk előlük, vagy lopakodva kikerüljük őket, akkor elkerülhető a konfrontáció.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.26. 14:32:14
  • Voltan
    #8
    Van benne single? Vagy botok?
  • mikuc
    #7
    Akkor azért vagyunk egy páran akik játszanak....esetleg majd egy partyt összerakhatnánk valamelyik este. Amúgy tényleg nagyon hangulatos a játék, élvezet ölni a sok patkányt.
  • mérlegjakab
    #6
    Én megvettem de sajnos játék indítás után crash-el a fránya és ezért még nem sikerült kipróbálnom. Fórumokon sok crash-ről panaszkodnak, amiket meg ott tanácsoltak sajnos nem jött be egy sem. Újratelepítés maradt még hátra.