14
  • survivor
    #14
    Ja és a cikk negatív hangvétele ellenére - vagyis úgy vettem észre inkább a nem tetsző dolgokra világít rá- az értékelésnél igen bőkezűen dobálta a csillagokat. :) Ami nem baj, sőt általában ez a legkisebb baj... :D
  • survivor
    #13
    A gond az, hogy mindenki a 3. részre hivatkozik kb. az is aki -mikor megjelent- még nem is létezett. :D (Akinek nem inge...) Próbálták ahhoz hasonlatossá tenni, de sokaknak pont ez nem tetszik benne. (grafika, játékmenet, hangulat...stb.) Sőt ez a bug téma sem tett jót a sorozat legújabb tagjának, mert szerintem pár olyan hiba is az Ubi számlájára lett felírva, aminek megoldása user oldalon keresendő... Nem szoktam általánosítani, de bosszant hogy árnyékot vetettek ezek a dolgok a Limbic lelkiismeretes munkájára. Minek folyománya a még kevesebb vásárlás és a még kisebb esély, hogy minőségi munkához jusson hozzá a műfaj rajongótábora.
    Utoljára szerkesztette: survivor, 2015.10.22. 16:49:41
  • halaszlo
    #12
    "a legendás harmadik rész örökségét álmodja tovább" ... Ezt az oltós dumát!
    Ennek kb. annyi köze van a 3. részhez, mint az összes többinek.
    Ettől persze még lehet nagyon jó játék, de ezzel "eladni" elég gáz.
  • survivor
    #11
    Olmütz: Pontosan mi alapján döntötted el, hogy kihagyod a játékot? A town portál miatt? :)

    Major: Most őszintén, kit zavarnak a szájmozgások?

    Leírnám véleményem a játékról, de pjboy091 és Dewri már megtették helyettem. Én a magam részéről roppant jól szórakozom vele és nem értettem legtöbb helyen miért húzzák le pl. a grafika miatt. A bug és a hiba fájó pont, azt aláírom. Viszont a játéknak vannak mélységei (ami csak jó pár óra után mutatkozik meg igazán) és hangulata. Szerintem érdemes adni neki egy esélyt, megvárni míg javítják ahol kell és utána értékelni. Akiknek pedig ezután sem tetszik... nos, akkor szerintem ez a játék nem nekik készült.
  • Olmütz
    #10
    Köszi a választ!

    Így ez a game is esélytelen, várunk a következőre...:-)
  • Major
    #9
    De, hát már az V-ben is gáz volt, hogy nem mozogtak a szájak. :D
  • Dewri
    #8
    Pontosan! Nekem még fönt van a gépemen a Heroes 1-2-3, pont tegnapelőtt toltam egy meccset egy kis 2 playeres pályán az első résszel, ami még mindig úgy isten, ahogy van! :) Manapság sokan hajlamosak grafika szerint osztályozni egy játékot, ha nem elég csicsás, akkor az már rossz is. Régen még volt élmény és hangulat egy játékban, mégpedig olyan, hogy így 10-20 évvel később is simán leülök a Heroes1/Doom1/Wolfeinstein3D elé, pedig pár megás program mindegyik, pixelhegyekkel, de még mindig nagyobb élmény, mint egy fárkráj11, vagy akármelyik mai csilivili játék, amit ha egyszer végigtol az ember, többet rá se néz, nemhogy 20 év múlva is elővegye...
  • pjboy091
    #7
    Ebben igazad van( habár a városkép nekem speciel tetszik), Viszont a magam részéről ezek amiket felsoroltál, mind olyan dolgok, amik huszadrangúak. Nekem az számít, hogy milyen a játékmechanika, élvezetes-e vele játszani és elő akarom e venni még hetek, hónapok múlva. Ez alapján viszont messze jobban teljesít, mint a hatodik rész, vagy akár az ötödik.
    Az, hogy most az átvezetők, vagy a grafika nem úgy néz ki, mint ahogyan azt 2015-ben elvárható, számomra nem sokat nyom.
  • Fbn Lx
    #6
    grafikára egyértelmű visszalépés a 6. részhez képest, egységdizájnban szintén, az animáció igénytelen, a városkép gagyi. az átvezető videók nevetségesek, a karakterek úgy beszélnek, hogy nem mozog a szájuk, 2000 környékét idézi minőségre az egész.
    ezek pedig nem olyan dolgok, amiket peccsekkel javítani lehet.
  • pjboy091
    #5
    A townportal, most olyan, hogy egy külön épület, viszont előfeltétel hozzá egy legalább lvl1-es mage guild. Maga a rendszere, pedig úgy működik, hogy mindig a hozzád legközelebbi town portallal rendelkező városba teleportál vissza.
  • Csacsis
    #4
    Nekem tetszett a 6-os rész. Az összes közül a 3-as után a 6-os a legjobb eddig, bár ezt a részt még nemismerem. Meg is vettem mindkettőt.
  • Olmütz
    #3
    Hali,

    Engem csak az érdekelne, hogy van-e benne normális Town Portal? Olyan, mint a kettes és a hármas részben volt?
  • pjboy091
    #2
    "...de ha te is csak a harmadik rész feltámadását várod, akkor inkább ezt is kerüld el messzire."

    Azért olyan messzire nem kell elkerülni. Igen, bugos. Igen, optimalizálatlan, de az alapok teljesen rendben vannak és semmi olyan probléma nincs a játékkal, amit patchekkel ne lehetne orvosolni.
    Az Ubi túl hamar kopogtatott, így nem tudták befejezni a Llimbices srácok, de mentségükre legyen szólva, hogy gőzerővel foltozzák. Már az 1.2-es patch is rengeteget javított a játékon

    A magam részéről én elégedett vagyok. Játszhatóbbnak tartom, mint a hatodik részt, noha azt is szeretem. Ráadásul már most van hozzá random map generator és egy könnyen kezelhető map edior is, szóval a szavatosság közel végtelen.

    Arról nem beszélve, hogy decemberben, illetve jövő év elején jönni fog hozzá, egy ingyenes dlc, ami a Heroes 4 eddig sosem látott két kampányát fogja tartalmazni.

    Remek játék ez, csak még ki kell forrnia magát. Ha befejezik a patchelést, ez lesz a legjobb rész a harmadik után. Ebben biztos vagyok.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2015.10.18. 21:27:40
  • Fbn Lx
    #1
    nem értem, hogy miért 4 csillag, sem a játék állapota sem a szöveg az összegzésben nem indokolja, maximum 3 lenne a korrekt